Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

«Athens Flying Week 2015»: Ιπτάμενο υπερθέαμα στο Τατόι - «Χορευτικά» στον αέρα

Ένα φαντασμαγορικό σόου με μοναδικά ακροβατικά διεξάγεται στο αεροδρόμιο Τατοΐου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Ένα φαντασμαγορικό σόου με μοναδικά ακροβατικά διεξάγεται στο αεροδρόμιο Τατοΐου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την Athens Flying Week International Airshow.


O αθηναΐκός ουρανός φιλοξενεί μια πλειάδα διεθνών συμμετοχών ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα.

Στην ιστορική αεροπορική Βάση του Τατοΐου δίνουν το «παρών» η Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με MIG 29 Fulcrum, η Πολεμική μας Αεροπορία με τις demo team "Ζευς" με F16 Blk 52 και "Δαίδαλος" με Harvard T 16, M 2000-5, F 4 Phantom, PZL και Τ41.

Επίσης, παίρνουν μέρος η ομάδα Βελγικής Αεροπορίας με F16 και παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Jurgis Kairys Vostok, o Luca Bertossio, o Mikael Bregeot - Breitling, o Johan Gustafsson, οι Pemperton Aerosports με τη Melissa  στο Edge 540 αεροσκάφος και τον Rex με Wingsuit και οι George Papagianni - Power Box.

Επίσης, μεταξύ άλλων οι θεατές θα απολαύσουν τα επιθετικά ελικόπτερα τύπου Apache και το Πολεμικό Ναυτικό με τα Sea Hawk και Augusta Bell.

Κατά το διήμερο των επιδείξεων θα υπάρχει ελεύθερο parking εντός του αεροδρομίου, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από 4 ευρώ.

H Athens Flying Week 2015 διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την αιγίδα σημαντικών φορέων, όπως: ο ΕΟΤ, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το AOPA Hellas, το ACVB και το Hapco.










ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου