Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η NASA δημιουργεί σασπένς -Λύθηκε το μυστήριο του Αρη; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρόκειται για εξωγήινους; Αυτό αναρωτιούνται οι χρήστες των social media μεταξύ σοβαρού και αστείου, από τη στιγμή που η NASA έριξε τη... βόμβα.
Μία ανάρτηση της διαστημικής υπηρεσίας στο Twitter ήταν αρκετή για να προκαλέσει αυτό τον «πυρετό» προσμονής. «Λύθηκε το μυστήριο του Αρη; Ανακαλύψτε τη Δευτέρα», ήταν η δημοσίευση στο λογαριασμό της NASA, με την οποία έγινε γνωστό ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον «κόκκινο πλανήτη».

Ολοι λοιπόν άρχισαν να αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το «σημαντικό επιστημονικό εύρημα», το οποίο θα μάθε ο κόσμος τη Δευτέρα και οι περισσότεροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να «βομβαρδίζουν» τη NASA με ερωτήσεις για το αν πρόκειται για την ύπαρξη εξωγήινων. Αν και μάλλον θα απογοητευτούν, στο παρελθόν η διαστημική υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι στον Αρη υπάρχουν συνθήκες κατάλληλες για ζωή και πως με περαιτέρω εξερεύνηση μπορούν να εντοπιστούν ενδείξεις για το αν υπάρχει ζωή κάπου σε αυτόν τον πλανήτη.
Η NASA εξερευνά τον Αρη από τη δεκαετία του '60, με ρομποτικά σκάφη, ενώ έχουν γίνει πάνω από 40 αποστολές στον «κόκκινο πλανήτη» από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου