Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τι συμβαίνει πάνω από τον ουρανό του Λος Άντζελες, τρομοκρατημένοι οι Αμερικανοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μυστηριώδες φως στον ουρανό πάνω από το Λος Άντζελες προκάλεσε πανικό μεταξύ των Αμερικανών ο οποίος έχει μεταδοθεί
και στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει δημοσίευμα .
Μιλώντας για την ονομαζόμενη Doomsday, την ημέρα της αποκάλυψης ένα ΑΤΙΑ έκανε την εμφάνιση του , ήταν μερικά από τα σχόλια στο facebook για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο που παρατηρήθηκε και στην συνέχεια καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, αναφέρει η ιστοσελίδα TetovaSot.

Λόγω του μεγάλου πανικού μεταξύ των πολιτών, η αμερικανική κυβέρνηση διέταξε επειγόντως το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό να δημοσιοποιήσει μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι στην προκειμένη περίπτωση είχαμε την δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου που εκτοξεύτηκε από ένα πυρηνικό υποβρύχιο στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Το πολεμικό Ναυτικό Πολεμικό των ΗΠΑ συνήθως δεν χρησιμοποιεί την πρακτική αυτή για να ενημερώσει το ευρύ κοινό εκ των προτέρων για τις ασκήσεις του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε σίγουρα να έβγαινε και να ανακοίνωνε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Επειδή σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, έχουνε πολλά τα μάτια μας και έχουν ακούσει τα αυτιά μας , υπάρχουν πολλά , μα πάρα πολλά πειράματα από την DARPA (υπηρεσία προηγμένη τεχνολογίας ) , τα οποία δεν ανακοινώνονται.
Υπάρχουν πάρα πολλοί κατά καιρούς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει εξωγήινους ή ιπταμένους δίσκους. Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί σε περιοδικά εφημερίδες , μελέτες από εκατοντάδες επιστήμονες.
Ένα από τα πιο μεγάλα μυστήρια είναι αν υπάρχουν εξωγήινοι ή αν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο γαλαξία. Αρκετοί πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, άλλοι θεωρούν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι εγωιστικό να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε ένα τεράστιο σύμπαν. Κατά καιρούς άνθρωποι καταγγέλλουν ότι έχουν δει κάτι περίεργο στον ουρανό, ενώ σε πιο ακραίες περιπτώσεις ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους.
Από θεωρίες συνομωσίας είμαστε όλοι γνώστες , η αλήθεια όμως σίγουρα είναι ‘’εκεί έξω‘’.

ΠΗΓΗ pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου