Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Άξιοι οι Ελληνοαυστραλοί - Η 25η Μαρτίου ως αντίσταση στη βαρβαρότητα - Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση

Άξιοι οι Ελληνοαυστραλοί
Του Ν. Λυγερού

Οι Ελληνοαυστραλοί αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για την αντίσταση που προέβαλαν στον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος νόμιζε ότι με το έτσι θέλω θα περνούσε καλά στην Εθνική επέτειο στη Μελβούρνη. Οι Ελληνοαυστραλοί επειδή είδαν ότι δεν ντράπηκε να παραβρεθεί στην Εθνική εκδήλωση τον αποδοκίμασαν σε βαθμό που δεν έγινε κατανοητή η ομιλία του και στη συνέχεια οι σωματοφύλακες του αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν. Αυτό του άξιζε και αυτό πήρε. Και θα αποτελεί ένα ωραίο παράδειγμα για όσους θέλουν να επιβληθούν στον ελληνικό λαό, ενώ
ντρόπιασαν τον Ελληνισμό με το απαράδεκτο Προσύμφωνο των Πρεσπών. Δεν μπορεί πια η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την οργή του ελληνικού λαού που έχει σιχαθεί τους εκπροσώπους της, όπου και να πηγαίνουν στον πλανήτη. Η Μελβούρνη έδειξε την αξιοπρέπεια των Ελληνοαυστραλών. Διότι σεβάστηκαν την όλη εκδήλωση που είναι πολύ τιμητική επειδή γίνεται στο Μνημείο των πεσόντων και αποδοκίμασαν μόνο τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, έτσι διαχώρισαν το κομματικό από το εθνικό, διότι δεν ξέχασαν το έγκλημα της κυβέρνησης κατά της Μακεδονίας.

Η 25η Μαρτίου ως αντίσταση στη βαρβαρότητα
Του Ν. Λυγερού

Με το χειροπιαστό τους παράδειγμα οι Ελληνοαυστραλοί έδειξαν ότι η 25η Μαρτίου είναι μία μορφή αντίστασης στη βαρβαρότητα. Διότι τώρα βλέπουμε ότι η κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει τον ελληνικό λαό που απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό. Κι αυτό επειδή στην κυβέρνηση υπάρχει ραγιαδισμός, που εκφράζεται χωρίς ντροπή κάνοντας χρήση των θεωριών της Τουρκίας. Η ίδια η κυβέρνηση δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει απελευθερωθεί από την τουρκική επιρροή. Αλλά στην πραγματικότητα λειτουργεί η ίδια τόσο ενάντια στον Ελληνισμό από μόνη της λόγω ιδεολογίας και ιδεοληψίας και η συνέπεια είναι ότι ενώνεται με τις τουρκικές θέσεις. Έτσι έχουμε μία ιδεολογική προσέγγιση που οδηγείται φυσιολογικά προς τον ραγιαδισμό. Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση κατέληξε να υπογράψει το Προσύμφωνο των Πρεσπών, όχι για να βοηθήσει τα Σκόπια, αλλά για να υποσκάψει τον Ελληνισμό που μισεί θεμελιακά. Από τις αρχές της ιδεολογίας της ο Ελληνισμός αποτελεί έναν εχθρό. Όμως αυτός αντιστέκεται, διότι είναι της ελευθερίας. Αυτό έδειξαν με τόλμη οι Ελληνοαυστραλοί στην Εθνική Επέτειο στη Μελβούρνη.

Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση
Του Ν. Λυγερού

Ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται για μία μεγάλη ήττα στις βουλευτικές εκλογές, προσπαθεί να σώσει την κατάσταση στις ευρωεκλογές θεωρώντας ότι θα υπάρχει η κλασική αποχή. Δεν έχει υπολογίσει όμως την αγανάκτηση και την οργή του ελληνικού λαού που δεν θέλει κανένα συμβιβασμό λόγω της υπογραφής του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Διότι ξέρει πολύ καλά ότι θα χρειαστούμε και στην Ευρωβουλή ανθρώπους που θα αντισταθούν στα κόλπα των Σκοπίων. Έτσι κάθε υποψήφιος της κυβέρνησης θεωρείται πια εχθρός των ελληνικών θέσεων και ξέρει ο ελληνικός λαός ότι θα πρέπει να συμμετέχει μαζικά για να διώξει από την εξουσία άτομα που μισούν τον Ελληνισμό. Διότι ο ελληνικός λαός κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να φύγουν από μόνοι τους διότι τους αρέσει η καρέκλα κατά συνέπεια πρέπει να τους διώξουμε με τρόπο συνειδητό. Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση δεν θα είναι μόνο συμβολική αλλά και πρακτική. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε πρέπει να ενωθούν όλες οι δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα, διότι η κάθε μία θα είναι χρήσιμη για την αναδίπλωση του Ελληνισμού και για την αντεπίθεση ενάντια στο Προσύμφωνο των Πρεσπών που πρέπει να ακυρωθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου