Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Η Τουρκία στέλνει μήνυμα στη Δύση ότι θα τη θάψει κι αυτή τη «χαϊδεύει»! Απίστευτες δηλώσεις Σοϊλού(Βίντεο)

Η δημοκρατική Ευρώπη ,στριμωγμένη στη γωνία, δεν θα  ΄ χει χρόνο να ασχοληθεί με όσα λέγονται από το «χαϊδεμένο» της παιδί , την Τουρκία. Κι όχι από οποιονδήποτε στην Τουρκία…

Ο πάντα προκλητικός και ακραίος Σουλεϊμάν Σοϊλού, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας μίλησε σε κοινό παραστρατιωτικών, το οποίο «περιθάλπει» το καθεστώς Ερντογάν…

Όπως γράφει στο twitter ο εξόριστος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ , ο Σοϊλού είπε τα εξής μιλώντας στην παραστρατιωτική οργάνωση Köy Korucuları:

* Η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται  για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη

* Θα θάψουμε τους Κούρδους του PKK στις 29 Οκτωβρίου 2023, στα 100 χρόνια της δημοκρατίας μας και όλους τους Δυτικούς που τους υποστηρίζουν στην περιοχή

* Επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σε Κύπρο, Καύκασο και άλλα μέρη.

* Δεν μπορούμε να περιοριστούμε στα σημερινά σύνορα.


Όχι δεν κοιμούνται όρθιοι στην ΕΕ . Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιο καθεστώς «χαϊδεύουν» και προστατεύουν. Απλώς οι «δουλειές» προέχουν. Γερμανοί, Γάλλοι, Ισπανοί και Ιταλοί κι όχι μόνο κάνουν «μπίζνες» με την Τουρκία και δεν έχουν σκοπό να τις «χαλάσουν». Τι κι αν τρέφουν κάθε μέρα ένα τέρας; Είναι η πρώτη φορά που το κάνουν; Όταν θα προσπαθήσει να τους δαγκώσει ίσως και να ασχοληθούν.

Το θέμα είναι ότι αυτό το τέρας το αντιμετωπίζει κάθε μέρα η Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει ξεφύγει και η Τουρκία συμπεριφέρεται λες κι έχει «κατακτήσει» περιοχές του Αιγαίου. Χθες καταγράφηκαν 13 παραβιάσεις, από 33 αεροσκάφη των Τούρκων. Έξι από αυτά ήταν οπλισμένα. Από τις 13 παραβιάσεις, 4 κατέληξαν σε εμπλοκές και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένταση.

Ποιος από τους υποκριτές της Δύσης θα ανέχονταν τέτοια κατάσταση στη χώρα του; Η Φινλανδία προχθές «χάλασε τον κόσμο» -και καλά έκανε- για μία παραβίαση ρωσικού ελικοπτέρου. Λονδίνο -κυρίως- ,Παρίσι, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ρώμη παριστάνουν τους «φρουρούς» της δημοκρατίας και της ασφάλειας στην Ουκρανία, αλλά για όσα συμβαίνουν λίγο πιο κάτω στο χάρτη παριστάνουν τους ανήξερους!

Για τους Αμερικανούς δε χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά. Είναι πρόσφατη η δημόσια τοποθέτηση του Στέητ Ντιπάρτμεντ …να τα βρούμε με την Τουρκία έκδηλη η αγωνία της διοίκησης Μπάιντεν να δώσει μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Τουρκία!

Για να μην τα ρίχνουμε όμως όλα στους δήθεν «προστάτες» μας θα πρέπει να μας πει κάποια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση τι έχει σκοπό να κάνει με την τουρκική επιθετικότητα. Απλά θα ενημερώνει ή θα αποφασίσει κάποια στιγμή να κλιμακώσει τις αντιδράσεις της; Μια καλή ευκαιρία για να το διαπιστώσουμε θα είναι το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον.

ΠΗΓΗ militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου