Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Πετάξτε τους έξω! Ισλαμοφασίστες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ σχέση με αρχές και αξίες που διαφημίζετε…

Τι άλλο χρειάζεται ο δυτικός κόσμος που αυτοπροσδιορίζεται ως “πολιτισμένος” με μια τέτοια χώρα; Δεν αντιλαμβάνονται ότι η έστω τύποις παραμονή της στη Δύση με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης γεωστρατηγικών συμφερόντων συνιστά δυσφήμιση του μηνύματος που υποτίθεται πως κομίζει η Δύση σε ολόκληρη την ανθρωπότητα; Είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτό το υποκριτικό φλερτ με το ισλαμοφασστικό καθεστώς Ερντογάν, που δεν περνάει μέρα που να μην προσφέρει αποδείξεις της πραγματικής του φύσης;

Έντονα υποτίθεται πως αντέδρασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη σύλληψη και φυλάκιση της διάσημης

τραγουδίστριας Gulsen στην Τουρκία, διότι τόλμησε να πει τη γνώμη της για τα θρησκευτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στη χώρα. Κατηγορείται για υποκίνηση μίσους, ενώ όσα λένε τα φασιστοειδή του διεφθαρμένου καθεστώτος Ερντογάν, υποτίθεται μήπως ότι καλλιεργούν την… αγάπη και τη συμφιλίωση;

Γα μια ακόμη φορά οι Αμερικανοί… καταδικάζουν “εκφράζοντας ανησυχία” για την ελευθερία της έκφρασης στην Τουρκία. Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου για άλλη μια φορά αγαπητοί, όπως καλώς αντιλαμβάνεστε! Το εν λόγω “αστείο” δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Ιδού τι είπαν:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για τις μορφές δικαστικής παρενόχλησης που χρησιμοποιούνται για τον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης στην Τουρκία. Καλούμε την Τουρκία να σεβαστεί και να διασφαλίσει την ελευθερία της έκφρασης», αναφέρει το State Department.

Λίγο νωρίτερα οι Τούρκοι είχαν επιτεθεί εναντίον του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, επειδή τόλμησε να υποστηρίξει ότι η Τουρκία χειραγωγεί δίκτυα ισλαμιστικά στη Βόρεια Αφρική, για να παρουσιάσει τη Γαλλία ως εχθρό, επιχειρώντας να καλλιεργήσει την αστάθεια στο εσωτερικό της γαλλικής κοινωνίας, που ενότε λαμβάνει και τη μορφή σκληρής τρομοκρατίας με αιχμή τους μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική.

Το επιχείρημα με την εποχή της αποικιοκρατίας πάλιωσε, αλλά ο Ερντογάν το συνεχίζει, ενώ αν τολμήσει κανείς να υπομνήσει οτιδήποτε για το εγκληματικό παρελθόν και τις γενοκτονίες της ράτσας του εναντίον πολλών εθνών, δέχεται μετωπικές επιθέσεις.

Εάν δε διανοηθεί κανείς να πει ότι ότι πραγματική πατρίδα των Τούρκων είναι οι στέπες της Ασίας και τόσους αιώνες μετά δεν έχει περιοριστεί η επιθυμία επέκταση σε βάρος όλων των υπολοίπων με φωτιά και τσεκούρι, δηλαδή με ποταμούς αίματος είναι ρατσιστής!

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και οι φάτσες Ερντογάν, Μπαχτσελί και κάτι άλλων… που ας αποφύγουμε να χαρακτηρίσουμε, είναι απολύτως ενδεικτική για το ποιους ακριβώς επιμένει να “γλύφει” η Δύση με το επιχείρημα της σημασίας της τουρκικής γεωστρατηγικής θέσης. Πιο κοντά κι από τη μύτη τους δυσκολεύονται να δουν.

Δεν έχει καν νόημα να επαναλάβουμε για χιλιοστή φορά την ελεεινή συμπεριφορά των κομπλεξικών Τούρκων απέναντι στον Ελληνισμό. Ευτυχώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πολιτικός κόσμος, έστω εξ ανάγκης κατανόησε ποια είναι η μοναδική, κατά κυριολεξία, μέθοδος αντιμετώπισης τέτοιων “πολιτισμών”. Καλή πρόοδο…

Πότε θα καταλάβουμε στη Δύση, συλλογικά, ότι οι συγκεκριμένοι, το μόνο που αντιλαμβάνονται είναι η ισχύς και η συντριβή τους μόλις παραβιάσουν την κόκκινη γραμμή που ξεκάθαρα τους θέτεις. Διότι η “επιλογή αντιπάλων” πάσχει από “πολιτισμική ασυμβατότητα”, κάτι το οποίο η ιστορία, αργότερα ή γρηγορότερα θα τιμωρήσει. Και ο νοών νοείτω…

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου