Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Απάντηση Μηταράκη σε δημοσιογράφο που αμφισβητεί τις σπουδές του -Ανάρτησε το πτυχίο του

Νέα απάντηση, και μάλιστα με αποδείξεις, στον δημοσιογράφο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, ο οποίος αμφισβήτησε τις σπουδές του, έδωσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Συγκεκριμένα ο Νότης Μηταράκης ανήρτησε στο Twitter το πτυχίο που έλαβε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στοιχείο που είχε αμφισβητήσει ο επί χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στο Λονδίνο.  “Για το αρχείο σας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νότης Μηταράκης στη λεζάντα της φωτογραφίας του πτυχίου του.

 

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τρίτης, σε ανάρτησή του ο Νότης Μηταράκης απάντησε, δίχως να τον κατονομάζει, στον Λάμπη Τσιριγωτάκη ο οποίος προηγουμένως είχε αμφισβητήσει πως ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου διαθέτει το πτυχίο που δηλώνει στο βιογραφικό του.

Εγραψε συγκεκριμένα:  “Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβασή μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με SMS με λέει ανάγωγο. Για να “εκδικηθεί” λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη… Κρίμα και τον σεβόμουν”.

Νωρίτερα ο Λάμπης Τσιριγωτάκης με ανάρτησή του στο Facebook αμφισβητούσε το πτυχίο του υπουργού, λέγοντας πως, σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ο Νότης Μηταράκης, “πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης”.

ΠΗΓΗ tomanifesto

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου