Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Τρομάζει η κρυφή (;) ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ!


Μιχάλης Μαρδάς

Ελάχιστες ώρες απομένουν για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και ό,τι είχαν να πουν οι πολιτικοί το έχουν πει και καλό είναι να αποκωδικοποιηθούν ώστε να μην λέμε μετά ότι δεν ξέραμε.

Το κόμμα που έχει πρόγραμμα αλλά κυρίως όραμα για την τετραετία, είναι η Νέα Δημοκρατία. Και αυτό μπορούμε εύκολα να το καταλάβουμε αν ακούσουμε προσεκτικά τι λέει ο Αλέξης Τσίπρας. Στην κριτική που του έγινε για το πόσο κοστίζουν όλα αυτά που έταξε στον ελληνικό λαό, απάντησε ότι «Δεν μπορεί να γίνει κοστολόγηση τετραετίας, αλλά θα πρέπει να μιλάμε για χρόνο με τον χρόνο». Τι σημαίνει αυτό; Οτι όραμα για το πώς θα κινηθεί στην τετραετία που έρχεται όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά κάνει κάτι ακόμη πιο επικίνδυνο: Λέει ότι θα βαδίζουμε μέρα με τη μέρα!

Πάμε παρακάτω: Ο Αλέξης Τσίπας με χαρακτηριστική καθυστέρηση και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, χαρακτήρισε ανοησίες τα περί «σχεδίου Δήμητρα» του Γιάνη Βαρουφάκη. Μόνο που όλα αυτά τα ήξερε και δεν μπήκε στον κόπο να τα αποδοκιμάσει πριν καταλάβει ολόκληρος ο ελληνικός λαός -με την αποκάλυψη του Ε.Τ.- τι τον περιμένει σε μία πιθανή κυβέρνηση των ηττημένων.

Στη συνέχεια είπε ότι δεν θα γκρεμίσει τον φράχτη στον Εβρο. Πότε το είπε; Στο ντιμπέιτ που έγινε πριν από μερικές ημέρες και ενώ είχαν προηγηθεί πολλές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια ότι ο φράχτης δεν πρέπει να υπάρχει.

Μετά, ο κ. Τσίπρας φανέρωσε τα σχέδιά του για την κυβέρνηση ειδικού σκοπού και έπρεπε πάλι να δημιουργηθεί σάλος για να το… μαζέψει, χωρίς όμως να μπορέσει να πείσει κανέναν.

Πάμε παρακάτω: Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες της 21ης Μαΐου, φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -και πρώην υπουργού Εργασίας- Γιώργου Κατρούγκαλου, ότι υπάρχει ενδεχόμενο, αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί, να επαναφέρει τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών το 20%. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά σε τηλεοπτικό πάνελ από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο πρώην υπουργός απάντησε «Ναι». Πάλι ο κακός χαμός και πάλι ανακοινώσεις διάψευσης που, επίσης, δεν πείθουν κανέναν.

Βάλτε στα παραπάνω την τοξικότητα που εξέπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την προεκλογική περίοδο με τα σποτ της μαύρης διαφήμισης και τις επιθέσεις σε όποιον τολμά να εκφράσει κάτι αντίθετο, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, για να καταλάβετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό φωνάζει ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός την Κυριακή, αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για να ξαναπαίξουμε τη χώρα στα ζάρια!

ΠΗΓΗ https://eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου