Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Ο Πριγκόζιν με εσώρουχα: Η φωτογραφία που διασύρει τον επικεφαλής της Wagner -Εκδίκηση Πούτιν για την ανταρσία;


Φωτογραφία με την οποία διασύρεται ο Γεβγκένι Πριγκόζιν κάνει το γύρο του διαδικτύου κι απεικονίζει τον αρχηγό της Wagner με φανέλα κι εσώρουχο.

Όπως ανέφεραν τα διεθνή μέσα, πρόκειται για συνέχεια μιας σειράς ντροπιαστικών φωτογραφιών του άλλοτε «καρδιακού» φίλου του Βλαντίμιρ Πούτιν, ύστερα από τη δημοσιοποίηση των «κλικ» με τις περούκες και τις υπόλοιπες... καρναβαλικές μεταμφιέσεις.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν τα διεθνή μέσα και πιθανώς είναι γνήσια, ο Πριγκόζιν κάθεται σε ένα κρεβάτι τοποθετημένο σε σκηνή και φαίνεται πως χαιρετά τον φωτογράφο.

Όπως αναφέρει σχετικά η Telegraph, ύστερα από το φιάσκο της «επανάστασης» της Wagner, οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας δημοσίευσαν σέλφι του Πριγκόζιν στις οποίες εμφανίζεται με διάφορες μεταμφιέσεις, σε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως απόπειρα δυσφήμισής του.

Οι φωτογραφίες φέρεται ότι τραβήχτηκαν σε μισθοφορικές αποστολές του Πριγκόζιν σε Αφρική και Μέση Ανατολή. Κατά την Telegraph λοιπόν η φωτογραφία του επικεφαλής της Βάγκνερ με το εσώρουχο ήταν απλώς η «τελευταία ντροπιαστική εικόνα» του.

Η ουκρανική Ukrainska Pravda αναφορικά με την τοποθεσία της φωτογραφίας, εικάζει, αφενός ότι είναι αληθινή, αφετέρου ότι ο Πριγκόζιν βρίσκεται σε ένα από τα στρατόπεδα που στήθηκαν για τους άνδρες της παραστρατιωτικής οργάνωσης στη Λευκορωσία, όπου φέρονται να κατέφυγαν ο ίδιος και μερίδα των μαχητών του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πριγκόζιν παραμένει «αγνοούμενος», καθώς ουδείς γνωρίζει την πραγματική τοποθεσία που βρίσκεται, αλλά και σε ποια φάση βρίσκονται οι σχέσεις του με το Κρεμλίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ούτε οι Αμερικανοί φέρονται να γνωρίζουν πού βρίσκεται ο ηγέτης των μισθοφόρων αν κρίνουμε από την τοποθέτηση του Μπάιντεν σχετικά, ο οποίος ανέφερε ότι «αν ήμουν στη θέση του, θα πρόσεχα τι τρώω...».

ΠΗΓΗ https://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου