Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Λονδίνο: Μουσουλμάνα μπήκε σε εκκλησία ουρλιάζοντας- «Είμαι εδώ για να σκοτώσω τον Θεό των Εβραίων» [βίντεο]


Λονδίνο: Η μουσουλμάνα ούρλιαζε «Αλλάχου Άκμπαρ» μέσα στην εκκλησία ενώ έλεγε στους πιστούς ότι είναι «εδώ για να σκοτώσει τον Θεό των Εβραίων» λίγο πριν από την πρωινή λειτουργία της Κυριακής.

Ο πάστορας Ρίγκαν Κινγκ προετοιμαζόταν για λατρεία στην Ευαγγελική Εκκλησία Αγγέλων στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου, με την Εβραία σύζυγό του Ρέιτσελ και τα μικρά παιδιά του.

Αλλά η μουσουλμάνα μπήκε περίπου στις 10 το πρωί,φωνάζοντας ισλαμικές προσευχές στα αραβικά, προτού απευθυνθεί απευθείας στους νέους.

Στη συνέχεια, ο Κινγκ μετέφερε την οικογένειά του σε ασφαλές μέρος, προτού απαιτήσει από τη γυναίκα να φύγει από το κτίριο, αλλά λέγεται ότι έγινε πιο επιθετική.

Στη συνέχεια κλήθηκαν αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας πριν η γυναίκα αρχίσει να ουρλιάζει: «Είμαι εδώ για να σκοτώσω τον Θεό των Εβραίων».

Συνελήφθη ως ύποπτη για θρησκευτικά επιβαρυμένο αδίκημα της δημόσιας τάξης ενώ φέρεται να προσπάθησε να προσφύγει σε έναν από τους αξιωματικούς που πίστευε ότι ήταν μουσουλμάνος.

Λέγεται ότι τον αποκαλούσε «αδελφό», μιλούσε στα αραβικά και του είπε επανειλημμένα: «Να θυμάσαι τον Αλλάχ».

Ωστόσο, ο αξιωματικός της είπε ότι δεν μιλούσε αραβικά και ότι έπρεπε να μιλήσει στα αγγλικά.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται να κλώτσησε, γρονθοκόπησε και έσπρωξε τους αστυνομικούς – οι οποίοι τη συνέλαβαν ως ύποπτη για επίθεση σε εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο βαν της αστυνομίας για να τεθεί υπό κράτηση, προτού αφεθεί αργότερα ελεύθερη με εγγύηση.

ΠΗΓΗ https://eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου