Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και ο αρχηγός της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ. Στην Άγκυρα θα βρεθούν επίσης σήμερα ο ΥΠΕΞ και ο ΥΠΑΜ της Συρίας.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης, Αμπντουλχαμίντ Ντμπέιμπα είχε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης έχει έδρα την Τρίπολη.
Η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί στο σημερινό πρόγραμμα του Ερντογάν και δεν προσκλήθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν, και ο αρχηγός της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ, Ιμπραχίμ Καλίν.
Παράλληλα, την Άγκυρα επισκέπτεται σήμερα ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, αλ Σαϊμπάνι, συνοδευόμενος από τον Σύρο υπουργό Άμυνας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου