Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η Παναχαϊκή στην Β΄ Εθνική

Την επιστροφή της μετά από πέντε περιόδους στη Football League γιορτάζει η Παναχαϊκή, η οποία νίκησε με 4-1 τον Πλατανιά και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, στον πρώτο όμιλο της Football League 2. Γλέντι και στην Επανομή, η οποία νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και παρέμεινε στην κορυφή του δευτέρου ομίλου.


1ος όμιλος

Το γλέντι είχε ξεκινήσει από νωρίς στην Πάτρα αφού οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής είχαν γεμίσει το γήπεδο. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με τον Καραγιάννη, όμως οι φιλοξενούμενοι στο 39΄ισοφάρισαν με τον Μιρτσέτα και προσωρινά γέμισαν με άγχος τους γηπεδούχους.

Έξι λεπτά στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά για την Παναχαϊκή να καθαρίσει το ματς. Στο 62΄ο Φούφουλας και στο 68΄ ο Ουρτάδο έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων και την ευκαιρία στους οπαδούς να πανηγυρίσουν. Στο 82ο λεπτό ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Προβατίδης στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Στα Μέγαρα, ο Βύζας πήρε την πολύτιμη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0 (83΄ Όκουε) και θα ξεκινήσει τη διαδικασία των play-off με δύο βαθμούς. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδα της Εύβοιας και θα μπει χωρίς βαθμό στους αγώνες κατάταξης.

ΠΗΓΗ sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου