Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Η Ελληνική Διασπορά διαψεύδει την νεοεμφανιζόμενη Ομάδα Λόμπι των Σκοπιανών στο Κογκρέσο των ΗΠΑ»

Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/


Άλλη μια απάτη των Σλαβοσκοπιανών: 38.000 είναι όλοι και όλοι στην Αμερική και αυτοπαρουσιάζονται  για 500.000 !!. Η απογραφή όμως είναι αμείλικτη!

Ιούνιος 21, 2011.

Σε επιστολή τους προς το Κογκρέσο η Ελληνική Διασπορά,  υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει, ομάδα λόμπι των Σλάβων της πΓΔΜ,  επειδή είναι ανύπαρκτη και στην πραγματικότητα πίσω από αυτήν,  βρίσκεται η  (προπαγανδιστική) Οργάνωση Ηνωμένη Διασπορά των Σλάβων  της Μακεδονίας (UMD).


H  σλαβική ένωση UMD εκπροσωπεί άμεσα τα πολιτικά συμφέροντα της σλαβικής κυβέρνησης της πΓΔΜ στις ΗΠΑ και όχι κάποια κυβερνητική οργάνωση, όπως διατείνεται και  καταγράφεται.

Παρά το γεγονός ότι η Γερουσιαστής Candice Miller έχει το δικαίωμα να καταθέσει πρόταση για το σχηματισμό μιας ομάδας πίεσης, θα πρέπει, όμως,  πρώτα να ελέγξει το νομικό καθεστώς της ομάδας, για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι ψεύτικη και  ότι πίσω της κρύβεται η UMD.

Το γεγονός αυτό κοινοποιήθηκε (από την Ελληνική Διασπορά)  σε όλα τα μέλη του  αμερικανικού Κογκρέσου.

Η Ελληνική Κοινότητα κατηγόρησε τη Σλαβική Διασπορά (που αυτοαποκαλείται ‘μακεδονική’) για τον  (παραποιημένο) αριθμό των μεταναστών Σλάβων που βρίσκονται  στις ΗΠΑ, μόνο και μόνο για να  υποστηρίξουν τον σχηματισμό της ομάδας αυτής, και η Ελληνική Διασπορά παρουσίασε (το αδιάψευστο στοιχείο) της  αμερικανικής απογραφικής στατιστικής.

Η επιστολή  αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρχουν μισό εκατομμύριο Σλάβοι της περιοχής Σκοπίων,  στην Αμερική,  (που καταγράφονται από τους Αμερικανούς,  ως 'Macedonian',  αφού  στην τελευταία απογραφή ο συνολικός αριθμός τους ήταν περίπου 38.000 (!!) σύμφωνα με την επιστολή.

(σ.σ. Το ζήτημα και η απάτη των Σκοπιανών αναφέρεται εδώ:

Στο αμερικανικό Κογκρέσο λειτουργούν περισσότερες από 200 ομάδες σε διάφορους τομείς.
Αυτή  είναι η πρώτη ομάδα για την υποστήριξη του σλαβικού στοιχείου της πΓΔΜ, με μέλη από το ρεπουμπλικανικό και το δημοκρατικό κόμμα με πρωτοβουλία της γερουσιαστή  Candice Miller.

--
Πηγή: sitel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου