Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη!

Aπό το protothema

Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την εισβολή δεκάδων πολιτών στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου βρίσκονταν ήδη παρατεταγμένα μερικά πεζοπόρα τμήματα Με την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας ομάδες αριστερών, «αγανακτισμένων» και μερίδα οπαδών του «Ηρακλή» εκτόξευαν μπουκάλια, γιαούρτια και αυγά και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Μετά από όλα αυτά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (αλλά και όλοι οι επίσημοι) αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος δηλώνοντας ότι είναι ντροπή να τον αποκαλούν προδότη ενώ εκείνος πολέμησε για την πατρίδα και πως είχε έρθει για να τιμήσει την πόλη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση αποχωρώντας από το χώρο της παρέλασης

"Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη," είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φανερά οργισμένος λίγο πριν αποχωρήσει, κάνοντας λόγο για αμαύρωση της επετείου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Γ. Μπουτάρης μίλησε για 500 άτομα που κατόρθωσαν να σταματήσουν την παρέλαση φωνάζοντας ύβρεις ακόμα και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου