Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΕΛ:«Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ...»

«Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ...» Τη στήριξή τους στα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα και στη δοκιμασία που περνούν οι Έλληνες, εξέφρασαν μέσω βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ. Αξίζει να αναφερθεί πως το βίντεο αρχίζει με το σύνθημα: «Είμαστε Έλληνες και στηρίζουμε Ελλάδα».
Χρήστος Κόντης (μέλος τεχνικού τιμ): «Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Έμπρακτα η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ θα το κάνει αυτό και θα είμαστε και πάλι δίπλα της, θα είμαστε και πάλι κοντά της σε αυτή την προσπάθεια και ελπίζω τα πράγματα στην Ελλάδα να πάνε καλύτερα».

Γκόραν Τσούμιτς (προπονητής τερματοφυλάκων): «Αγαπάω πολύ την Ελλάδα γιατί έζησα εκεί, δούλεψα και έπαιξα ποδόσφαιρο. Είναι μια πολύ ωραία χώρα. Είναι μία χώρα που πολλοί είναι κοντά στη Σερβία, στη δική μου πατρίδα κι εμείς τώρα από εδώ από τον ΑΠΟΕΛ θέλουμε να υποστηρίξουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και όση βοήθεια μπορούμε να τους δώσουμε και οι άνθρωποι στην Ελλάδα να νιώθουν πως δεν είναι μόνοι. Όπως η Ελλάδα στήριξε τη Σερβία όποτε είχε πρόβλημα και ήταν πάντα μαζί μας, τόσο κι εμείς οι Σέρβοι θέλουμε να είμαστε κοντά στην Ελλάδα, σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Σάββας Πουρσαϊτίδης (ποδοσφαιριστής): «Ο ΑΠΟΕΛ στηρίζει και βρίσκεται δίπλα στον ελληνικό λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ως ελάχιστη βοήθεια στέλνει ένα κοντέινερ για να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Ελπίζω να είναι η τελευταία βοήθεια και να ξαναβρεί ο ελληνικός λαός την υγεία του και τη χαμένη αυτοπεποίθηση που αυτή τη στιγμή δεν έχει».
Διονύσης Χιώτης (τερματοφύλακας): «Με αυτή μας την κίνηση δείχνουμε την στήριξη και την αγάπη που έχουμε όλοι οι Έλληνες της Κύπρου προς τη μητέρα πατρίδα. Δείχνουμε τη στήριξή μας προς τους Έλληνες πολίτες, που αυτή τη στιγμή περνούν δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να τους δείξουμε την αγάπη μας και ότι οι Έλληνες εδώ δείχνουν την ευαισθησία τους με αυτή την κίνηση. Το μόνο που θέλω να προτρέψω τους Έλληνες είναι ότι να κάνουν επιτέλους την επανάστασή τους ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες. Γιατί μόνο με επανάσταση και αγώνα κερδίζεις τα δικαιώματά σου. Και πρέπει επιτέλους να σταματήσει η μειοψηφία να αποφασίζει για το μέλλον της Ελλάδας».

ΠΗΓΗ sentragoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου