Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

«Πονοκέφαλος» Βενιζέλου με διαγραφέντες - Εκπρόσωπος Τύπου η Φώφη

Μία... χρυσή τομή αναζητείται στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να λυθεί η κρίση που ξέσπασε στο εσωτερικό του, με αφορμή την επιστροφή ή όχι στα ψηφοδέλτια των διαγραφέντων βουλευτών. 

Μετά την κάθετη διαφωνία του Ανδρέα Λοβέρδου, στην οποία επέμεινε χθες μιλώντας στον Real fm, Άννα Διαμαντοπούλου και Δημήτρης Ρέππας επιχείρησαν να ρίξουν τους τόνους, μιλώντας για δυνατότητα επιστροφής τους στο κόμμα, που δεν συνεπάγεται όμως ταυτόχρονα την ιδιότητα του βουλευτή. Με τον Α. Λοβέρδο συμφώνησε και ο Μ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον realfm 97.8. 

Όπως τόνισε: «Είδα συναδέρφους μου οι οποίοι καταψήφισαν το μνημόνιο και τώρα έρχονται και ψηφίζουν τα μέτρα. Υπάρχει και το ζήτημα της πολιτικής αξιοπρέπειας και της στάσης μας απέναντι στο λαό» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και σημείωσε: «Εγώ πιστεύω ότι κάποιοι που διαφωνούν ριζικά με την πολιτική αυτή δεν πρέπει να συμμετέχουν και συνεπώς συμφωνώ με τον κ. Λοβέρδο απόλυτα».
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τη Φώφη Γεννηματά να αναλάβει τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος. Η κυρία Γεννηματά θα αναλάβει τα καθήκοντά της τη Δευτέρα, ενώ όπως δήλωσε «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Έχω συνηθίσει να δίνω μάχες και το ίδιο θα κάνω και τώρα».  



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Καρχιμάκης θα παραμείνει έως τις εκλογές γραμματέας του κόμματος, ενώ εντείνονται οι συζητήσεις για τον διευθυντή του κόμματος με νέο όνομα στο τραπέζι αυτό του Νίκου Σαλαγιάννη. 

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου