Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Στα άκρα η κόντρα Καμμένου-Μουρούτη

Στα άκρα η κόντρα Καμμένου-Μουρούτη
Σφοδρή επίθεση κατά του δικομματισμού για την τροπολογία που απελευθερώνει την κρατική επιχορήγηση στα κόμματα, «φωτογραφίζοντας» τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Γ. Μουρούτη, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος.
Με έμμεση πλην σαφή αναφορά στην πρόσφατη αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» που είχε δημοσιεύσει το μισθό του κ. Μουρούτη, ο κ. Καμμένος απευθύνθηκε στον Υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση λέγοντας: «κύριε Υπουργέ Εσωτερικών, ΜΗ εκλεγμένε, δίνετε τις επιχορηγήσεις όχι για να πληρωθούν οι επιχειρήσεις στις οποίες χρωστούν τα κόμματα αλλά για να πληρώσετε 8.500 ευρώ σε επαγγελματίες συκοφάντες. Αντίπαλοί τους είναι όποιοι δεν συμφωνούν με το Μνημόνιο. Για να πληρωθούν αυτοί που παίρνουν είκοσι φορές περισσότερα από έναν σκληρά εργαζόμενο εργάτη. Αυτοί που έχουν στα χέρια τους και τα κονδύλια εκείνα που αγοράζουν τις φυλλάδες που τους κάνουν τη δουλειά!».
Μιλώντας για την περιοδεία του στην Κρήτη, ο κ. Καμμένος διηγήθηκε περιστατικά με «δακρυσμένους» παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., οι οποίοι του είπαν ότι θα τον ψηφίσουν διότι πλέον τα δύο μεγάλα κόμματα δεν εκφράζουν τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Αποκάλυψε τέλος, ότι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ήδη υπογράψει «χαρτί» στους ξένους πως αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία ενός κόμματος, οι δυο τους θα συνεχίσουν να συγκυβερνούν.

ΠΗΓΗ newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου