Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Απίστευτη γκάφα CNN !!!

CNN: Νεκρή διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια
Ακόμα και ένας ειδησεογραφικός κολοσσός όπως το CNN μπορεί να την «πατήσει» άσχημα, μεταδίδοντας μια ψευδή είδηση και μάλιστα υποτιθέμενου θανάτου.
Ο λόγος για το «θάνατο» της Μαρινέλλας, που ανακοινώθηκε σε συγκεκριμένο τμήμα της ιστοσελίδας του αμερικανικού δικτύου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ireport.cnn.com η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.
Η Μαρινέλλα υποτίθεται ότι σκοτώθηκε, όταν το αυτοκίνητο μεθυσμένου οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε. Στη συνέχεια, τα αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Το Nasos Blog στο gossip-tv.gr δημοσίευσε την «είδηση» του CNN, όπως αναρτήθηκε.

marinella-cnn
cnn-marinella
Πάντως, χρειάστηκε να περάσουν ώρες για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι του ireport.cnn.com την γκάφα, ώσπου να κατεβάσουν το δημοσίευμα. Σύμφωνα με το mediagate.gr, η ψεύτικη είδηση εικάζεται ότι προέρχεται από κάποια ανάρτηση-spam στο Facebook.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η Μαρινέλλα την ώρα του «δυστυχήματος» βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωνε τις πρόβες της ενόψει των εμφανίσεών της στη συμπρωτεύουσα.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου