Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στον αέρα το debate

Για πρώτη φορά μετά το 1996 κινδυνεύει να μην διεξαχθεί τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών καθώς μέχρι στιγμής – 15 ημέρες πριν από τις εκλογές – δεν έχει ληφθεί καμιά συγκεκριμένη απόφαση.

Το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει σε καθημερινή βάση το θέμα και ζητά την διεξαγωγή 2+2 debate. Δύο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και δύο μεταξύ Βενιζέλου – Σαμαρά.

«Οι μέρες περνούν. Ας αποφασίσει επιτέλους η Νέα Δημοκρατία και ας απαντήσει. Ας κάνει σήμερα έστω, αυτό που έπρεπε να είχε κάνει πολλές μέρες πριν» είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά η οποία έχει στείλει και σχετική επιστολή προς τον Γιάννη Μιχελάκη.

Από την Συγγρού εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για την διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας με την συμμετοχή 10 επίδοξων Πρωθυπουργών η οποία εκτιμούν πως δεν θα βοηθούσε τους πολίτες να βγάλουν σωστά συμπεράσματα. Ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την ΝΔ για το επίμαχο θέμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι προσπαθούν να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια διαλόγου.

«Οι πρακτικές αυτές αντίκειται σε κάθε έννοια δημοκρατικού και καλόπιστου διαλόγου. Άλλωστε η προκλητική υπερπροβολή των δύο αυτών δυνάμεων με τους παράλληλους μονολόγους τους παραβιάζει συστηματικά την ισότιμη παρουσίαση των κομμάτων» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Καλύβη.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου