Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΔΡΟΥΓΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Του ΔΡ. Αθανάσιου Ε.Δρούγου από το facebook

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΥΤΙΚΩΝ-ΑΡΑΒΩΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ.
1)ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
2)Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ 9 ΣΗΜΕΙΩΝ ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΟΒΙΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ...
3)ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΒΡΩΦ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.
4)ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

5)ΜΟΛΙΣ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΗΠΑ-8 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ.
6)ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΚ 2012-ΦΕΒΡ 2013./ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
7)Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΟΚΙΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, /AUSTERE CHALLENGE 2012 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΗΔΗ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΡΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
8)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΙΡΑΚ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ/ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΙΟΡΔΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ.
9)Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΒΑΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΟΥΡΣΙ-ΤΑΝΤΑΟΥΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.../Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΟΜΕΙΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
10)ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΤΙΚΗ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
11)Η ΛΙΒΥΗ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
12)ΣΕ 4 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΜΠΑΧΡΕΙΝ-ΚΑΤΑΡ-ΗΑΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
13)ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ....12 ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΓΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΗΠΑ-ΙΝΔΙΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ-ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΣΤΟ ΝΤΑΡΓΟΥΙΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
14)ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΣΕΙΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ SITES ΚΑΙ FB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου