Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τσίπρας: Δριμύ κατηγορώ για την «τριανδρία της δραχμής»

Σκληρή κριτική στην «τριανδρία της δραχμής», όπως χαρακτήρισε τους κυβερνητικούς εταίρους, για τους οποίους τόνισε ότι παίρνουν την ευθύνη διάλυσης της χώρας ενώ, αντίθετα, το κόμμα του αναλαμβάνει την ευθύνη αναγέννησής της, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας

«Οι χώρες άλλωστε, ακόμα και όταν χρεοκοπούν, δεν πεθαίνουν. Υπάρχει δυνατότητα να αποτρέψουμε την καταστροφή» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από συνάντηση που είχε, το μεσημέρι της Πέμπτης, με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.


«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, λοιπόν, για να αποτρέψουμε αυτές τις επιλογές. Κυρίως, όμως, προσπαθούμε από τώρα να οργανώσουμε το σχέδιο ανασυγκρότησης, παραγωγικής ανασυγκρότησης και κοινωνικής ανάτασης της οικονομίας και της χώρας» τόνισε.

Αυτή ακριβώς η ανάγκη ενός σχεδίου ανασυγκρότησης της Δημόσιας Διοίκησης, ώστε να καταστεί πιο παραγωγική και αποδοτική στην κοινωνία και τον πολίτη, τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

«Αυτό δεν συναρτάται με απολύσεις και οριζόντιες περικοπές. Έχει να κάνει με τις αναγκαίες εκείνες τομές στη νοοτροπία, στον τρόπο λειτουργίας» υπογράμμισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου