Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δασκαλόπουλος:«Τα παθήματα του μνημονίου μας θα γίνουν μαθήματα για το κυπριακό»

Την πεποίθηση ότι «τα παθήματα του δικού μας μνημονίου θα γίνουν μαθήματα για το μνημόνιο της Κύπρου» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος στη συνάντηση που είχε χθες, στη Λευκωσία, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης στο προεδρικό μέγαρο του προεδρείου της Ευρωπαϊκής εργοδοτικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με τον ΣΕΒ, στη συνάντηση εκφράστηκε εκατέρωθεν η εκτίμηση ότι για την αντιμετώπιση της κρίσης της, η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και οραματισμό στην υιοθέτηση πολιτικών που να διασφαλίζουν το κοινό μας ευρωπαϊκό μέλλον.


Σε δηλώσεις του, ο κ. Δασκαλόπουλος υπογράμμισε ότι «Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι δύο αδελφές χώρες, αδελφοί λαοί, που βρέθηκαν στην ανάγκη να δεχτούν ευρωπαϊκή κηδεμονία. Πιστεύω ότι τα παθήματα του δικού μας μνημονίου θα γίνουν μαθήματα για το μνημόνιο της Κύπρου». Και προσέθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε και αυτές τις αντιξοότητες που σήμερα δοκιμάζουν σκληρά τους λαούς μας».

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου