Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Τι αποφασίστηκε στην πανθεσσαλική σύσκεψη Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Τη Δευτέρα τα τρακτέρ των αγροτών από όλη τη Θεσσαλία, που είναι συγκεντρωμένα στις πλατείες των χωριών από τις 20 Γενάρη κατεβαίνουν στον κόμβο της Νίκαιας και στήνουν μπλόκα. Η απόφαση πάρθηκε στη μαζική πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτών που έγινε το μεσημέρι στον Παλαμά Καρδίτσας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα και ο σχεδιασμός των αγροτών στην κατεύθυνση κλιμάκωσης του αγώνα τους, μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους.


Στο πλαίσιο της κινητοποίησης τα τρακτέρ από Καρδίτσα και Λάρισα θα ξεκινήσουν κομβόι στις 11 το πρωί από τον κόμβο της Ιτέας. Στο μπλόκο θα βρεθούν και τρακτέρ από τα Φάρσαλα, τα Τρίκαλα και από χωριά της Λάρισας.

Έκλεισαν την Εγνατία στο ύψος της Κουλούρας
«Μπλόκο» στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας, «έστησαν» λίγο μετά τις 11 το πρωί οι αγρότες της Ημαθίας. Παρέταξαν τα τρακτέρ τους πάνω στο οδόστρωμα σε μία συμβολική κινητοποίηση που αποφασίστηκε το πρωί από την «Αυθόρμητη Κίνηση Αγροτών». Ο αποκλεισμός ήταν συμβολικός και διήρκησε μία ώρα. Η Τροχαία πάντως βρισκόταν στην περιοχή διευκολύνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων -και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας- από παρακαμπτήριους δρόμους.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου