Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

KΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΓΚΥΡΑ Τα ονόματα των 6 Τούρκων αιχμαλώτων στη Συρία - Υπέκυψε τραυματίας αξιωματικός της ΤΗΚ

Δόθηκαν στην δημοσιότητα από το συριακό Γενικό Επιτελείο τα ονόματα των 6 Τούρκων αξιωματικών της Αεροπορίας που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια μάχης στην περίμετρο του αεροδρομίοτ του Χαλεπίου. Μάλιστα ο ένας από αυτούς φέρεται πλέον ως "οριστική απώλεια" που σημαίνει "νεκρός" καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.
Σημειώνεται ότι η Άγκυρα μέχρι σήμερα αρνείται ότι συνελήφθησαν αξιωματικοί της, έστω και αν ακόμα και μέσα στην τουρκική Βουλή βουλευτής της αντιπολίτευσης (του Ρεμπουπλικανικού κόμματος), έδωσε στην δημοσιότητα τα αρχικά των συλληφθέντων
Τα ονόματα των αξιωματικών της THK που πιάστηκαν αιχμάλωτοι ενώ εκτελούσαν καταδρομική επιχείρηση σε ξένος έδαφος, είναι τα εξής  :

 İskender DURMAZ  Υποσμηναγός   Malatya Erhaç Üssünde görevli
 Mustafa SEVİMLİ  Υποσμηναγός  Malatya Erhaç Üssünde görevli
 İlhan TOLUNAY  Υποσμηναγός  Malatya Erhaç Üssünde görevli
 Durmuş KEVİR  Σμηναγός  1. Ana Jet Üssü Komutanlığı Eskişehir
 Murat DOĞAN  Σμηναγός  1. Ana Jet Üssü Kom. Eskişehir  (συνωνυμία με χειριστή του ακροβατικού σμήνους των Τουρκικών Άστρων)
  Yılmaz İ. TURAN (τραυματίας)  Σμηναγός  1. Ana Jet Üssü Kom. Eskişehir
Νεκρός είναι ο σμηναγός Yılmaz İ. TURAN που υπέκυψε στα τραύματα του.
Ο εν λόγω αξιωματικός είχε τραυματισθεί στο πόδι και στο κεφάλι και βρισκόταν σε κώμα  δύο ημέρες. Σήμερα το πρωί υπέκυψε στα τραύματα του (είχε κτυπηθεί από σφαίρα στο κεφάλι) σύμφωνα με πληροφορίες από την Δαμασκό .
Την είδηση ακόμα δεν την επιβεβαιώνουν το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και το υπουργείο Εξωτερικών, όπως και στην περίπτωση της κατάρριψης του RF-4E στις 22 Ιουνίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΠΗΓΗ defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου