Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δήμος Πέλλας ανήρτησε χάρτη με το όνομα των Σκοπίων Macedonia

Ο Δήμος Πέλλας ανήρτησε χάρτη με το όνομα των Σκοπίων Macedonia
Η ιστορικότερη περιοχή της Μακεδονίας έχει στην ιστοσελίδα της χάρτη που αναφέρει τα Σκόπια ως Μακεδονία!
Σε αυτή τη χώρα «βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας».
Την ώρα που οι Σκοπιανοί κλιμακώνουν την προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστούν ότι ο Παρθενώνας ανήκει στους Σλάβους, στην Ελλάδα κάνουμε τη μία γκάφα μετά την άλλη.
Γκάφες όχι απλές και ανούσιες, αλλά με βαρύτητα και αντίκτυπο σε εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό.
Σε μια τέτοια γκάφα υπέπεσε και ο Δήμος Πέλλας.

Όσοι θελήσουν να κάνουν μία επίσκεψη ή έστω να ενημερωθούν για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα της περιοχής, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας http://www.giannitsa.grαριστερά στην αρχική σελίδα, πατώντας στο σημείο που γράφει Τουριστικός Οδηγός και κατόπιν Χάρτες, ανοίγει ο χάρτης και προς μεγάλη  έκπληξη βλέπουμε τα Σκόπια να αναφέρονται ως Macedonia!
Στην περίπτωση που οι κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Πέλλας, ψελλίσουν την ανόητη δικαιολογία ότι οι χάρτες που χρησιμοποιούν στην ιστοσελίδα τους είναι google και συνεπώς δεν έχουν αυτοί ευθύνη, τους απαντάμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν άλλο χάρτη ή  να μην έχουν καθόλου χάρτη.
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό, ούτε τόσο "ελαφρύ" πρόκειται για τον Δήμο Πέλλας που έχει στην περιοχή του τον Ιερό αρχαιολογικό χώρο των Μακεδόνων,  την Αρχαία Πέλλα καθώς και πλήθος άλλων αρχαιολογικών ευρημάτων και ταφικών μνημείων.
Μήπως πρέπει κάποιος να παρέμβει για να αλλάξει η ντροπιαστική σελίδα για τους Μακεδόνες;
Τα… «τσακάλια»,  Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι,  έχουν κυκλώσει την Ελλάδα και προσπαθούν να αρπάξουν κομμάτια γης. Οι Αλβανοί λένε ότι έχουν σύνορα μέχρι την Πρέβεζα, οι Σκοπιανοί ότι η χώρα τους φτάνει μέχρι τον Όλυμπο, οι Τούρκοι λένε το Αιγαίο δικό τους!
Αντί να αντισταθούμε και να τους δώσουμε μια ηχηρή απάντηση, αναρτούμε χάρτες που αναγράφουν τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας!

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου