Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Καταστράφηκαν οι φωνητικές χορδές του Ούγκο Τσάβες

Παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται από κυβερνητικούς κύκλους της Βενεζουέλας να πείσουν ότι ο πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο στην Κούβα, αναρρώνει καλά, φαίνεται ότι η κατάστασή του βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.

Σύμφωνα με το «abc.es» (ισπανικό μέσο ενημέρωσης) η ιατρική ομάδα που κουράρει τον... ... Ούγκο Τσάβες φέρεται να ειδοποίησε την οικογένειά του και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, ότι ο πρόεδρος δεν θα μπορέσει να επανέλθει στα καθήκοντά του. Η θεραπεία φέρεται να του κατέστρεψε οριστικά τις φωνητικές χορδές, αν και η πιο εύσχημη ερμηνεία είναι ότι πρόκειται για μετάσταση του καρκίνου σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ότι ο πρόεδρος δεν θα επανέλθει στα καθήκοντά του. Επειδή βέβαια πολλά έχουμε δει στο σίριαλ της ασθένειας του Τσάβες, καλό είναι να περιμένουμε την επιβεβαίωση της είδησης, αν και η δημοσιογραφική αίσθηση σε όλο τον κόσμο θέλει τον Τσάβες να βρίσκεται στην τελική ευθεία…

ΠΗΓΗ karfotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου