Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η γλυκιά Κατερίνα βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή Γλίτωσε από λευχαιμία... και την εκτέλεσαν οι κακοποιοί της Κορίνθου

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την 25χρονη από τα Ίσθμια, η οποία βρήκε το θάνατο όταν μία από τις σφαίρες κακοποιών χτύπησε στην άσφαλτο, πέρασε το σασί του αυτοκινήτου και τη βρήκε στο στήθος.

Η άτυχη Κατερίνα βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο... Η 25χρονη, το βράδυ της Παρασκευής ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της χτυπήθηκε θανάσιμα από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών στα Ισθμια Κορινθίας. Συγκλονισμένοι οι γονείς και τα δύο αδέρφια της κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα τη ξαναδούν.


Μάλιστα, τη στιγμή της ανταλλαγής πυρών και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη κάλεσε στο τηλέφωνο το φίλο της λέγοντάς του: «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα». Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της σύμφωνα με το «korinthos tv». Ο φίλος της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε 25 λεπτά αργότερα.  Η γυναίκα ζούσε στην Κόρινθο και εργαζόταν ως λογίστρια στη ρεσεψιόν του ξενοδχείου. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση (καθώς είχε τραυμτιστεί στο συκώτι) αλλά γύρω στις 3 τα ξημερώματα υπέκυψε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εspresso», η 25χρονη Κατερίνα είχε γεννηθεί με πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει λευχαιμία και από μικρή είχε περάσει πολλές περιπέτειες και ταλαιπωρία και νοσοκομεία, γιατρούς και θεραπεία.

Η τοπική κοινωνία της Κορίνθου είναι συγκλονισμένη από το θάνατο της νεαρής κοπέλας, ενώ σήμερα θα κηδευτεί. Τη δαπάνη της κηδείας ανέλαβε το Ταμείο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοηθείας της Αστυνομίας.

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

Εν τω μεταξύ, βρέθηκε την Κυριακή σε αγροτική περιοχή στον Σολωμό Κορινθίας το μαύρο τζιπ που οι δράστες είχαν κλέψει από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ένας από τους τέσσερις Αλβανούς που συμμετείχαν στη ληστεία και τη δολοφονία της κοπέλας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου