Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σκληρή κόντρα Τσίπρα – Στουρνάρα στη Βουλή

τσιπρας στουρναρας
-Στουρνάρας: Μιλάτε με λαϊκισμούς και ψεύδη -Τσίπρας: Έχετε θράσος. Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι 
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλ. Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρα σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναλύοντας σχετική ερώτηση για το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε εκτροφείο σκανδάλων το ΤΑΙΠΕΔ και προανήγγειλε πως δεν θα υπάρξει αναστολή, αλλά ακύρωση της ασυλίας αυτής.

«Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα αδιέξοδά του», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας απαντώντας στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τη μία μιλάτε για αναστολή, την άλλη για ακύρωση, σας εγκάλεσαν στην τάξη, λέτε ότι μπορεί να μείνουμε στο ευρώ χωρίς μνημόνια, αλλά αυτά είναι λαϊκισμοί και ψεύδη», τόνισε ο κ. Στουρνάρας.
«Δεν φθάνει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», επανήλθε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε τον υπουργό να έχει «λιγότερο θράσος», «όταν έρχεστε στο κοινοβούλιο και μας λέτε ότι όταν ζητάμε ένα εναλλακτικό σχέδιο, απευθυνόμαστε σε κατώτερα ένστικτα».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον υπουργό για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. «Γιατί δεν μας δίνετε τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στα πρακτικά του ΤΑΙΠΕΔ;... Έχετε δει κράτος που δεν έχει δημόσια περιουσία», ρώτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παίζετε με τις λέξεις επειδή δεν έχετε αντικείμενο πολιτικής, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας απαντώντας στα πυρά του κ. Στουρνάρα και τον κατηγόρησε ότι δίπλα στο μνημόνιο βάζει μόνο τις λέξεις εφαρμογή και υπακοή.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου