Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Πυροβολισμοί στις Κάννες-Στο στόχαστρο δύο ηθοποιοί(Φωτό και Βίντεο)

Έντρομος έμεινε ο Christoph Waltz όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο πλατό στη διάρκεια live συνέντευξης του ηθοποιού και του συναδέλφου του Daniel Auteuil και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του.

Όπως ο ίδιος ο βραβευμένος δις με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε, τα πυρά ήταν άσφαιρα, αν και αμέσως μετά ο δράστης έδειξε μία χειροβομβίδα που κρατούσε στα χέρια του απειλώντας να τινάξει τους πάντες στον αέρα. Άνδρες ασφαλείας απομάκρυναν από το σημείο τους δύο ηθοποιούς, ενώ το κοινό έτρεχε πανικόβλητο και αλλόφρον να σωθεί και αστυνομικοί έπεσαν στον άνδρα καρφώνοντάς τον στο έδαφος.Αργότερα, ο Waltz τόνισε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του περιγράφοντας το περιστατικό: "Ήμουν σ' ένα πάνελ σε live εκπομπή στην παραλία όταν ένας άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές. Πιστεύω ήταν πιστόλι και πυροβόλησε, αλλά ευτυχώς για εμένα τα πυρά ήταν άσφαιρα. Μετά φώναξε ότι κρατάει χειροβομβίδα αλλά και πάλι ευτυχώς για εμένα δεν είχε χειροβομβίδα. Η αστυνομία τον άρπαξε. Τον κάρφωσαν στο έδαφος. Δεν ξέρω ποιος είναι, από πού ήρθε ή ποιο πρόβλημα είχε".

 

Αργότερα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι επρόκειτο για έναν τρελό, ενώ γυναίκα από το κοινό δίπλα στην οποία καθόταν ο δράστης, ανέφερε ότι της είπε νωρίτερα "αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ήθελα να ήμουν εδώ". Πάνω του βρέθηκαν μία ψεύτικη χειροβομβίδα κι ένα μαχαίρι. Το όπλο δεν είχε σφαίρες μέσα.ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr   real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου