Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Διαψεύδει τα αυτιά μας η Ρεπούση!(Βίντεο)

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ παίζει με τη νοημοσύνη μας!
Χθες, προκάλεσε το λαϊκό αίσθημα χαρακτηρίζοντας «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου. Σήμερα, προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτό που ακούσαμε, δεν το... ακούσαμε!
«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους» δήλωσε χθες η κ. Ρεπούση απαντώντας σε ερώτηση του Σπύρου Χαριτάτου για το χορό του Ζαλόγγου, σε συνέντευξη της στον Alpha 9.89.

Μετά τον τεράστιο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να... διαψεύσει τα αυτιά μας.
Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα έδωσε σήμερα πρωί τηλεφωνικές συνέντευξεις σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς σε διάρκεια λιγότερη των δύο ωρών(!).
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών στην ελληνική πολιτική σκηνή» και πρόσθεσε ότι «ο πολιτικός διάλογος στην Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί τη διαφορετικότητα».
«Δεν υπάρχουν μάγισσες. Αν θέλει κάποιος να βρει να ψάξει στο Μεσαίωνα», σημείωσε.
Σε σχετική ερώτηση, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε: «Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου. Ξαναλέω ότι εγώ αυτό που δεν θέλω είναι να ποινικοποιείται η αντίθετη ιστορική άποψη».
Στη συνέχεια, η Μαρία Ρεπούση εμφανίστηκε και στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ όπου επανέλαβε:
«Δεν θέλω οι δικές μου ιστορικές απόψεις να αποτελούν απόψεις και του κόμματός μου», ενώ σημείωσε: «Διαφωνώ με την ποινικοποίηση της διαφορετικής ιστορικής άποψης» και πρόσθεσε με νόημα: «αφήστε την ιστορία ήσυχη...».
Εμείς αφήνουμε την ιστορία ήσυχη, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο με εσάς κ. Ρεπούση, που όχι μόνο προκαλείται το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων σε κάθε ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια προσπαθείτε να μας βγάλετε και τρελούς!
Ακούστε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη της κ. Ρεπούση στον Alpha 9.89. Στο 49ο λεπτό είναι το επίμαχο σημείο στο οποίο αναφέρεται στον χορό του Ζαλόγγου.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου