Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ιωάννινα: Αυτοκτόνησε ο πρώην αντιδήμαρχος που είχε αποκαλύψει την υπεξαίρεση στο Δήμο

Παραιτήθηκε τον περασμένο Μάιο από την αντιδημαρχία αφού προηγουμένως είχε αποκαλύψει υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους των Ιωαννίνων η είδηση για την αυτοκτονία του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών του Δήμου Ιωαννιτών, Νίκου Μάντη, σήμερα μετά το μεσημέρι στο σπίτι του.

Οι γιατροί του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή, όπως αναφέρει το www.pamepreveza.gr


Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, στο σπίτι του Νίκου Μάντη, στην περιοχή του Βελισσαρίου, βρέθηκαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, που όπως και ολόκληρη η τοπική κοινωνία, είναι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του.
Ο Νίκος Μάντης είχε παραιτηθεί από το αξίωμα τον περασμένο Μάιο, αφού προηγουμένως αποκάλυψε υπεξαίρεση από τα Ταμεία του δήμου ύψους 1,3 εκ. ευρώ.

Τότε, στην γραπτή του δήλωση, η οποία συνόδευε την παραίτηση του ανέφερε: «Το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, με καταπόνησε σωματικά ψυχικά και πνευματικά. Όσα συνέβησαν, ανθρωπινά με ξεπερνούν, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου».

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, η οποία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα η Διευθύντρια της Οικονομικής υπηρεσίας και ο Ταμίας του Δήμου.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου