Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μπακογιάννης κατά του θείου Κυριάκου για τις απολύσεις

Μπακογιάννης κατά του θείου Κυριάκου για τις απολύσεις
Σφοδρές επικρίσεις από τον ίδιο του τον ανιψιό δέχθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο ανιψιός , Κ. Μπακογιάννης, δήμαρχος Καρπενησίου, επικρίνει τον θείο του Κυρ. Μητσοτάκη, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για το θέμα των απολύσεων στη δημοτική αστυνομία.
Μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης επικρίνει και τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά για την ως τώρα μεταρρυθμιστική πολιτική που ακολουθεί: «Δεν μπορεί κάποιος να τα ρίχνει όλα στον Μανιτάκη ότι δεν έγιναν οι απολύσεις. Ίδιος ήταν ο πρωθυπουργός ως τώρα» είπε.

Οσον αφορά τους χειρισμούς που έγιναν με τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε στο Βηματοδότη: «Η υπόθεση αναδεικνύει την τραγική αποτυχία του πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί την κρίση. Δεν συνιστά ουσιαστική μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, αφού αναδεικνύει περισσότερα προβλήματα απ' ό,τι κλήθηκε να λύσει».
Αλλά ο δήμαρχος Καρπενησίου και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη δεν σταματά εδώ και ζητεί: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να εμφανίσουμε ένα πραγματικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της χώρας με γενναίες πράξεις και απαιτήσεις».
Ειδικότερα για όσα επιχειρούνται στη Δημοτική Αστυνομία είπε ότι «η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος. Η τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων δεν συνιστά στρατηγική».
Και όσον αφορά τις απολύσεις με τις οποίες συμφώνησε με την τρόικα ο θείος του υπουργός και με τις μεταρρυθμίσεις που ως τώρα βαπτίστηκαν έτσι ο κ. Μπακογιάννης δεν χαρίστηκε: «Γίνονται πρόχειρα. Δεν μπορεί να τα ρίχνουν όλα στον Μανιτάκη. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν ο ίδιος τόσο καιρό;».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου