Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Καταρρέει η ΔΗΜΑΡ και αναζητεί συμμαχίες

Καταρρέει η ΔΗΜΑΡ και αναζητεί συμμαχίες
Προσπάθεια συμμετοχής στο διάλογο για ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς
Το γεγονός πως δύσκολα θα μπουν στην επόμενη Βουλή έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται στη Δημοκρατική Αριστερά και για το λόγο αυτό φαίνεται πως ξεκίνησαν να αναζητούν συμμάχους.
Πριν λίγο διάστημα, ο Φώτης Κουβέλης απέρριπτε συνεχώς κάθε συνεργασία διακηρύσσοντας την αυτόνομη πολιτική παρουσία του κόμματος του και ρίχνοντας στον κάλαθο των αχρήστων κάθε πρόταση για κοινό βηματισμό που του έριχνε στο τραπέζι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μετά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση πάντως και τις κόντρες που ακολούθησαν με την Ιπποκράτους σχετικά με το ποιος υπαναχώρησε από τις αρχικές του θέσεις, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκίνησε συντονισμένη προσπάθεια δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος του για συμμετοχή στο διάλογο για ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.
Όπως διαφάνηκε από τη χθεσινή δήλωση Κουβέλη σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, η οποία αναπαρήχθει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η Αγίου Κωνσταντίνου δείχνει να αποκλείει κάθε σενάριο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αλλά επιδιώκει να συσπειρώσει γύρω της δυνάμεις της οικολογίας και ανθρώπων της Κεντροαριστεράς. Η μάχη για το 3% πάντως θα είναι δύσκολη...

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου