Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΝΕΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!(3 ΒΙΝΤΕΟ)!!!ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΕΦΙΡΟΤ!!! «Το εκκρεμές του Φουκώ», γίνεται συμβολικά λόγος για το απίστευτο παρασκηνιακό παιχνίδι, που παίζεται σε υπεράνθρωπες-«θεϊκές» διαστάσεις, σχετικά με την κυριαρχία του κόσμου!!!


Καμπάλα: σχέδιο για... την κατάκτηση του κόσμου;
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Από το volcanotimes

          Η Καμπάλα αποτελεί μία βαθύτατα μυστικιστική παράδοση της εβραϊκής θρησκείας. Οι ρίζες της βρίσκονται βαθιά μέσα στον εβραϊκό πολιτισμό της προϊστορίας (δηλ. τον διαστρεβλωμένο ελληνικό πολιτισμό της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου) και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να επηρεάζουν πολλούς σκεπτόμενους Εβραίους.


 Το εν λόγω εβραϊκό αποκρυφιστικό σύστημα έγινε ευρύτερα γνωστό στην Ευρώπη κατά τον 15ο αιώνα από τον Ιταλό φιλόσοφο Τζιοβάνι Πίκο ντε λα Μιράντολα, ο οποίος ενστερνίστηκε στις θεωρίες του πλήθος ιουδαϊκών στοιχείων. Στην πραγματικότητα ο καμπαλισμός είναι μία μείξη αρχαίων ελληνικών παραδόσεων περί «παράλληλων γαιών» (και νεοπλατωνισμού) και πανάρχαιας αστρολογίας των Σουμερίων, με αρκετά στοιχεία και χαλδικής μαγείας.
          Τον καμπαλισμό ασπάστηκαν κατά καιρούς αρκετά γνωστά ονόματα της ιστορίας και, στην εποχή μας, και της τέχνης, με γνωστότερους τους νεοσατανιστές Μάικλ Τζάκσον (που πέθανε το 2009, βυθισμένος στη σκοτοδίνη των ναρκωτικών ουσιών) και τη Μαντόνα. Ειδικότερα η τελευταία θεωρείται από αρκετούς κάτι σαν «ιέρεια» της Καμπάλα, αν και μάλλον η ίδια ασπάστηκε το εν λόγω εβραϊκό δόγμα, απαρνούμενη τον παραδοσιακό της καθολικισμό (είναι Αμερικανίδα ιταλικής καταγωγής), μάλλον από μόδα...
          Η γνωστή φράση «βρίσκεται στον έβδομο ουρανό» είναι καθαρά καμπαλιστικής προέλευσης. Έβδομος ουρανός είναι το ανώτερο στρώμα του κόσμου, όπου και κατοικούν ο Θεός και τα αγγελικά όντα. Συνεπώς μ’ αυτή τη φράση σηματοδοτείται η ανύψωση του ανθρώπου σε υπέρτερες καταστάσεις. Με δυο λόγια, η σύγχρονη αστρολογία έχει πάρα πολλά στοιχεία παρμένα από την Καμπάλα, εξ ου και η πάγια αρνητική θέση της χριστιανικής Εκκλησίας στις διάφορες αστρολογικές προβλέψεις. Βέβαια, εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ναι μεν πολλά «μέντιουμ» εκχυδαΐζουν την ανώτερη επιστήμη της αστρολογίας με τις ανοησίες και τα ψέματά τους, πλην όμως ο ζωδιακός κύκλος και η επιρροή των άστρων επί της ζωής των ανθρώπων αποτελούν αναμφισβήτητες ιστορικές πραγματικότητες, που δεν πρέπει να τις αγνοούμε!
          Στο βιβλίο του Ιταλού καθηγητή πανεπιστημίου Ουμπέρο Έκο (πρόκειται για μεγάλο μύστη των απόκρυφων επιστημών), με τίτλο «Το εκκρεμές του Φουκώ», γίνεται συμβολικά λόγος για το απίστευτο παρασκηνιακό παιχνίδι, που παίζεται σε υπεράνθρωπες-«θεϊκές» διαστάσεις, σχετικά με την κυριαρχία του κόσμου. Το βιβλίο αυτό ο μέγας μύστης, 81 ετών σήμερα, το βασίζει πάνω... στο περιβόητο δέντρο της Καμπάλα! Στις πρώτες κιόλας σελίδες του κλασικού πλέον αυτού έργου διαβάζουμε την εξής σημείωση: 
«Οι τίτλοι των δέκα κεφαλαίων του βιβλίου αντιστοιχούν στα δέκα σεφιρότ του Δέντρου της Ζωής, ένα καββαλιστικό σύστημα που παριστάνει διαγραμματικά κάθε εκδήλωση του σύμπαντος και της ανθρώπινης ψυχής. Κάθε σεφιράχ (πληθυντικός: σεφιρότ) αντιπροσωπεύει μια εξελικτική φάση και ονομάζεται Αγία Εκπόρευση. Το Κέτερ είναι η ανώτατη πηγή που τροφοδοτεί τα υπόλοιπα σεφιρότ μέχρι το Μαλκούτ, το βασίλειο της Γης. Σύμφωνα με την Καββάλα, το Δέντρο της Ζωής είναι η συμβολική παράσταση του θεϊκού υποσυνείδητου και της δημιουργίας του σύμπαντος».
Για την ιστορική ακρίβεια, τα ονόματα των δέκα σεφιρότ είναι τα ακόλουθα: Κέτερ, Χόκμαχ, Μπίναχ, Ιέσεντ, Γκεμπούραχ, Τίφερετ, Νέζαχ, Χοντ, Γιέσοντ και Μαλκούτ. Ο δε συγγραφέας του κλασικού έργου «Το εκκρεμές του Φουκώ», δηλ. ο Ουμπέρτο Έκο, στην πραγματικότητα μέσω μυθιστορηματικής μορφής παραθέτει μία ολόκληρη μυητική διαδικασία που αποσκοπεί εσωτερικά μεν στην ολοκλήρωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, ενώ εξωτερικά αποβλέπει στην... κατάκτηση του κόσμου!
Έτσι, στις σελίδες του εν λόγω αποκρυφιστικού έργου, που έγινε εδώ και πολλά χρόνια παγκόσμιο «μπεστ σέλερ», με πολλές χιλιάδες πωλήσεις και αρκετές επανεκδόσεις και στην Ελλάδα, ο Ουμπέρτο Έκο παραθέτει (με καμπαλιστικά θεμέλια) τη «σκοτεινή»-άγνωστη ιστορία του κόσμου από τα πολύ παλιά χρόνια και έως τις ημέρες μας και το εγγύς αποκαλυπτικό μέλλον. Κεντρική θέση στο βιβλίο του και, συνεπακόλουθα, στη δομή του έργου έχουν οι περίφημοι Ναΐτες ιππότες. Μέσα από συνωμοσίες και συγκλονιστικά συμβάντα διαγράφεται η πορεία των Ναϊτών ιπποτών ως το τάγμα που φυλάσσει καλά το «Μυστικό», με το οποίο μπορεί κάποιος να κυριαρχήσει στον κόσμο...

Το «Σχέδιο» που εκτυλίσσεται στο βιβλίο του Έκο έχει έξι βασικούς σταθμούς, κάθε 120 χρόνια (το μυητικό φίδι που κλείνει τον κύκλο του, δαγκώνοντας την ουρά του): Πορτογαλία 1344, Αγγλία 1464, Γαλλία 1584, Γερμανία 1704, Βουλγαρία 1824 και, τέλος, Ιερουσαλήμ 1944. Γι’ αυτό λοιπόν έγινε ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος; Για να ανακαλυφτεί το μεγάλο αυτό «Μυστικό»; Και ποιος ο ρόλος της Καμπάλα ως απόκρυφης εβραϊκής δοξασίας για την κατάκτηση του κόσμου; Ίσως το μεγάλο μυστικό να κρύβεται ΜΕΣΑ στη Γη! Ή πάλι η δική μας Γη να είναι... ΜΕΣΑ σε κάποια άλλη Γη, δηλ. στην εσωτερική της κοιλότητα!... Και αυτό που εμείς βλέπουμε σαν ουρανό να μην είναι παρά ο εσωτερικός της φλοιός. Ζούμε καιρούς εσχατολογικούς, αυτό είναι βέβαιο... Και σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις, που θα αλλάξουν δραματικά τις αντιλήψεις της ανθρωπότητας για τα πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου