Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

"Να με λέτε υπουργό, όταν αναφέρεστε σε μένα"!


Προφανώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μπορεί να ξεχάσει το λαμπερό παρελθόν του και απαιτεί να τον προσφωνούν "υπουργό"! ...
Το λόγο έλαβαν σήμερα στο δικαστήριο οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, δηλαδή του ελληνικού δημοσίου.
Με την έναρξη πάντως της διαδικασίας το λόγο έλαβαν οι συνήγοροι του Α. Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι έστρεψαν τα πυρά τους στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο με αφορμή τα όσα εκείνος ανέφερε χθες περί Λαμπράκη και δια βίου εγκλεισμό του πρώην υπουργού.
"Να μη γίνει εδώ λαοδικείο" είπε ο κ. Λεωνίδας Κοτσαλής.
Ο εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής πάντως κ. Δ. Κολοβός στην αγόρευσή του μίλησε μεταξύ άλλων, για μεθοδεύσεις που έγιναν στη διαδικασία αγοράς των γερμανικών υποβρυχίων με αποτέλεσμα να "χαθεί κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης και οι Γερμανοί να παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο χωρίς ανταγωνιστές". Πρόκειται για τη γερμανική εταιρεία Ferrostaal κατασκευάστρια των γερμανικών υποβρυχίων. Βέβαια οι μίζες ήταν ιδιαίτερα προσοδοφόρες" συμπλήρωσε ο ίδιος.
Σε ό,τι αφορά την προμήθεια των Tor M1, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, επισήμανε ότι τα αντισταθμιστικών ωφελήματα χρησιμοποιήθηκαν με πρόσχημα "για να βγουν οι μίζες από την Antey".
Όπως είπε "χρησιμοποιήθηκε το σύστημα της πιστωτικής προκαταβολής" . Ο κ. Κολοβός χαρακτήρισε διεφθαρμένο το περιβάλλον στο υπουργείο Αμυνας επί θητείας Τσοχατζόπουλου, ο οποίος "απέφυγε να μιλήσει για την ταμπακιέρα". Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του συνηγόρου. Μάλιστα, κάποια στιγμή ενώ ο συνήγορος αναφέρονταν σε επιστολή "με αποδέκτη τον Ακη Τσοχατζόπουλο", ο Α. Τσοχατζόπουλος παρενέβη υποδεικνύοντας στον κ. Κολοβό: "Να λέτε στον υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια".

ΠΗΓΗ  defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου