Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

ΔΑΚΕ σε βουλευτές της ΝΔ: Ρίξτε την κυβέρνηση-«Καταψηφίστε τον προϋπολογισμό»

«Το δημοσιονομικό πλεόνασμα δεν βασίζεται σε κοινωνικά συντρίμμια και οικονομικά ερείπια», αναφέρεται στην επιστολή προς τους βουλευτές .
Σε «αντάρτικο» καλεί του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα, η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, καθώς σε ανακοίνωσή της καλεί τους βουλευτές να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό.

Στην επιστολή τους με τίτλο: «Το δημοσιονομικό πλεόνασμα δεν βασίζεται σε κοινωνικά συντρίμμια και οικονομικά ερείπια», αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «σ’ αυτό το κοινωνικό ολοκαύτωμα κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μένει απαθής, πολλών δε μάλλον εσείς που είστε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού».


«Το κοινωνικό κράτος είναι οικονομικός σταθεροποιητής και όχι «ανελαστική δαπάνη. Η κοινωνία δεν αντέχει, η συνοχή της καταρρέει…η φωνή της είναι πλέον κραυγή απόγνωσης που επιβάλλεται να εισακουστεί… Το “λάθος” που όλοι ομολογούν αλλά κανείς δεν διορθώνει τείνει πια να γίνει ολέθριο», συνεχίζει η ΔΑΚΕ.

Τέλος η επιστολή καταλήγει: «Μαύρισε η Ελλάδα, μαύρισαν οι Ελληνικές οικογένειες, μαύρισαν οι ζωές των Ελλήνων πολιτών που ανεβαίνουν έναν ατέρμονο "Γολγοθά" από τις εκβιαστικά επιβαλλόμενες πολιτικές της Τρόικας και των ∆ανειστών μας. Ο ελληνικός λαός "σταυρώνεται" καθημερινά αγωνιώντας να εξασφαλίσει βασικά αγαθά και στοιχειώδεις υπηρεσίες πρώτης ανάγκης για την επιβίωσή του».


ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου