Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ... ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ" ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΕΥΣΗ;

Μπροστά σε μία νέα πολική δίνη βρίσκονται οι Ανατολικές ακτές των ΗΠΑ με ισχυρές χιονοπτώσεις να αναμένεται να πλήξουν από το βράδυ της Δευτέρα τα πεδινά της Ντακότα και του Οχάιο και να ενισχύονται από την Τρίτη όπου θα χτυπήσουν τη Νέα Αγγλία.

Η ισχυρή χιονόπτωση και ο παγετός θα δημιουργήσουν κομφούζιο στις μετακινήσεις, ενώ πολλές πτήσεις αναμένεται να ακυρωθούν ή να παρουσιάσουν καθυστερήσεις.
Τμήματα της Βιρτζίνια, το Μέριλαντ, το Νιου Τζέρσι και τα Νοτιονατολικά Τμήματα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, περιλαμβανομένου και του Λονγκ Άιλαντ θα δεχτούν ίσως τη μεγαλύτερη χιονοθύελλα της χρονιάς, πιο ισχυρή από αυτή που έπληξε τις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον ειδικό του Winter Weather, Brian Wimer για την Ουάσιγκτον D.C., πιθανά αυτή να είναι μεγαλύτερη χιονοθύελλα από τις 26 Ιανουαρίου του 2011


Πηγή: newmoney.gr , stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου