Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ANAΓΟΥΛΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Το τούρκικο υπουργείο Εξωτερικών δηλώνοντας πως “είναι εσωτερικό θέμα της Συρίας”, δεν επέτρεψε την διεξαγωγή έρευνας για το μέλος της Αλ Κάιντα που απαγάγει και αποκεφαλίζει χριστιανούς ιερείς στην Συρία! Άτομο που συνελήφθη στ Ικόνιο επειδή δεν είχε διαβατήριο αποκαλύφθηκε πως είναι διοικητής μονάδας της Αλ Κάιντα. Για το άτομο αυτό που εντοπίστηκε πως είναι ο Μαγκομέντ Αμπντουραχμάνοφ που εικονίζεται σε βίντεο στο διαδίκτυο να κόβει τα κεφάλια ορθόδοξων χριστιανών Μητροπολιτών , η τούρκικη εισαγγελία ζήτησε από το ΥΠΕΞ άδεια για την διεξαγωγή έρευνας. Αλλά το υπουργείο απάντησε πως “είναι εσωτερικό θέμα της Συρίας”!

Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ Τούρκοι αστυνομικοί που περιπολούσαν στο Ικόνιο, σταμάτησαν τον Μαγκομέντ Αμπντουραχμάνοφ και επειδή δεν είχε διαβατήριο τον συνέλαβαν.
Η διαδικασία που εφαρμόζεται σε πολλούς πρόσφυγες από την Συρία, εφαρμόστηκε και σε αυτόν. Καθορίστηκε η διεύθυνση του και αφέθηκε ελεύθερος. Αλλά ένας εκ των αστυνομικών πρόσεξε πως ο Αμπντουραχμάνοφ ήταν αυτός που φαινόταν σε βίντεο να κόβει κεφάλι ανθρώπων στην Συρία. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και επειδή η διεύθυνση που είχε δώσει ο Αμπντουραχμάνοφ ήταν στην Κωνσταντινούπολη, ενημερώθηκε σχετικά η αντιτρομοκρατική Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με τα tourkikanea οι αστυνομικοί ερεύνησαν την επιχείρηση και του συγκάτοικου του, και βρήκαν δύο χειροβομβίδες, 8 γεμιστήρες, 186 σφαίρες, παλάσκες και μαύρα ράσα που φορούσαν κατά τους αποκεφαλισμούς.

ΠΗΓΗ makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου