Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Νέες φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ ο Α. Παπαδόπουλος!«Η... εκδίκηση Μητσοτάκη στο κόμμα του Αντρέα», λένε πράσινα στελέχη!

Νέες φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ ο Α. Παπαδόπουλος!
 Το newsbomb.gr σας ενημέρωσε ήδη για τα πλάνα και τις μεθοδεύσεις ορισμένων (αρκετών) στελεχών απ' την Κίνηση των «58» να προωθήσουν σαν επικεφαλής τους τον έως πρόσφατα εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ, αγαπημένο (έως πρόσφατα...) πολιτικό παιδί του Φ. Κουβέλη και εκλεκτό συγκεκριμένων καθεστωτικών ΜΜΕ, τον Α. Παπαδόπουλο!
Μεταξύ των υποστηρικτών αυτής της πρότασης, ο Ν. Μπίστης αλλά και ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπ. Λυκούδης, όπως και αρκετά άλλα στελέχη των «58», που ισχυρίζονται ότι έτσι θα κατασκευάσουν έναν... «αντι-Τσίπρα», όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά επιφανής παράγων της Κίνησης, προσθέτοντας μάλιστα ότι με μια τέτοια μεθόδευση θα διεμβολίσουν και τη ΔΗΜΑΡ που επιμένει πεισματικά στην ένταξή της στην ελληνική «Ελιά» που πάνε να κατασκευάσουν μαζί με τον εν απογνώσει τελούντα Βενιζέλο!

and2

Ενώ την προώθηση του Α. Παπαδόπουλου φαίνεται να υποστηρίζουν και τα προαναφερθέντα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Ωστόσο η διακίνηση αυτού του σεναρίου που ξεκίνησε από χτες προκαλεί ήδη νέους, ισχυρούς κλυδωνισμούς.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει η πανελλαδική σύναξη στελεχών που είχε οργανώσει ο Βενιζέλος και η οποία διακρίθηκε από πενιχρή συμμετοχή (μέχρι... αστυνομικούς, φρουρούς υπουργών και άλλων στελεχών επιστράτευσαν για να γεμίσουν μια ούτως ή άλλως μικρή αίθουσα!) και μόλις κυκλοφόρησε το σενάριο άναψαν και νέες φωτιές!
ven34345355
«Πάει οριστικά να μας κάμει... συνιστώσα των 58» διαμαρτύρονται έντονα πολλά στελέχη και της Κίνησης των «75» και της ομάδας των «υφυπουργών» και στελέχη τα οποία δεν ανήκουν σε κάποια τάση.
Ενώ τονίζουν ότι... αν σώνει και καλά να ηγηθεί της Κίνησης (μέσω της πρώτης θέσης στο ευρωψηφοδέλτιο) κάποιος... αντι-Τσίπρας τότε έχει και το ΠΑΣΟΚ στελέχη νέα σε ηλικία. Και αναφέρουν ενδεικτικά τον γραμματέα Ν. Ανδρουλάκη.
Μάλιστα –ενδεικτικό κι αυτό του θαλασσοδαρμένου κλίματος και των νέων εστιών έντασης- είναι και το σχόλιο που έκανε στο newsbomb.gr ιστορικό, έμπειρο στέλεχος με... αντι-μητσοτακικές καταβολές και διαθέσεις:
- Δηλαδή θα ζήσουμε την... εκδίκηση Μητσοτάκη στο κόμμα του Αντρέα;
Υπονοώντας προφανώς την προσωπική σχέση που διατηρεί ο Α. Παπαδόπουλος με την Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας και εγγονή του Κ. Μητσοτάκη...
Ήδη, όπως εγκύρως πληροφορηθήκαμε, έχει αρχίσει να συζητείται το αίτημα για έκτακτη σύγκληση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συζητηθούν όλα αυτά, ενώ τα νέα απ' τις οργανώσεις της επαρχίας μόνο καλά δεν είναι, γι' αυτό εξάλλου και απείχαν πολλά μέλη νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων της περιφέρειας απ' τη σύναξη του Β. Βενιζέλου...

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου