Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εισβολή στο βρετανικό κοινοβούλιο -Ποντίκια τρώνε τα έγγραφα, ετοιμάζονται γάτες «καταδρομείς»

Ο εχθρός είναι εντός των τειχών του βρετανικού κοινοβουλίου. Απόρρητα έγγραφα έχουν πέσει στα... δόντια των εισβολέων, αλλά η λύση θα δοθεί άμεσα: ετοιμάζεται καταδρομική επίθεση από γάτες!
Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους βουλευτές τον τελευταίο καιρό η... αποικία των ποντικιών που έχει απλωθεί παντού στο Γουέστμινστερ. Και μάλιστα οι εισβολείς έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, αφού παντού εντοπίζονται τα μικρά... αναμνηστικά που αφήνουν πίσω τους, καθιστώντας την κατάσταση επικίνδυνη και με όρους υγιεινής. Για να μην αναφέρει κανείς βέβαια τον εκνευρισμό που προκαλούν οι μισοφαγωμένες άκρες απόρρητων εγγράφων που βρίσκουν στα γραφεία τους οι βουλευτές.

Το πρόβλημα θα λύσει μία οργάνωση που περιθάλπει αδέσποτα ζώα, καθώς προσφέρθηκε να στείλει στο κοινοβούλιο γάτες... καταδρομείς, προκειμένου να εξαλείψουν τον εχθρό. Ηδη έχουν προταθεί τρεις τετράποδοι «κομάντο» για την αποστολή, με εξαιρετικό βιογραφικό. Η Τζιλ, που έχει εμπειρία εξόντωσης τρωκτικών από το προηγούμενο σπίτι της, ο Φιν που... χτυπάει ό,τι κινείται και ο Μπλουμ, που περιγράφεται ως ιδιαιτέρως θρασύς και πονηρός.
Η φιλοζωική οργάνωση περιμένει το «πράσινο φως» από τον επικεφαλής του κοινοβουλίου, Αντριου Λάνσλεϊ. Το μόνο πρόβλημα που φαίνεται πως υπάρχει είναι οι περιπτώσεις βουλευτών οι οποίοι είναι αλλεργικοί σε γάτες, οι οποίοι μάλλον θα... θυσιαστούν υπομένοντας τα συμπτώματα προκειμένου να καθαρίσει το κτίριο από τους ανεπιθύμητους εισβολείς.

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου