Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Φαρσέρ έσπειραν τον πανικό με διαδόσεις για νέο μεγάλο σεισμό Δείτε οδηγούς να εγκαταλείπουν το Ληξούρι μετά τις φήμες για εκκένωση(Βίντεο)

Πανικός στην περιοχή το πρωί, όταν διέρρευσαν φήμες που προκάλεσαν εισαγγελική παρέμβαση - Στήθηκαν σκηνές στα γήπεδα της Κεφαλονιάς - Ανοίγει αύριο και η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Αργοστολίου. Η φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν κείμενο είναι ενδεικτική του πανικού που επικράτησε το πρωί στην Κεφαλονιά, όταν -πιθανώς από την αρρωστημένη ιδέα κάποιου αδίστακτου φαρσέρ- κυκλοφόρησε φήμη πως εκκενώνεται το Ληξούρι.


Κάτοικοι προσπαθούσαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να φύγουν, τη στιγμή μάλιστα που ο κεντρικός δρόμος παραμένει κλειστός στο μεγαλύτερο τμήμα του! Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες πως άνθρωποι βγήκαν ακόμα και με ντουντούκες στους δρόμους, προειδοποιώντας για την υποτιθέμενη εκκένωση της πόλης!

Η κατάσταση προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας, ώστε να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι αναφορές αυτές αλλά και να εντοπιστεί το άτομο που προκαλεί πανικό στους σεισμοπαθείς κατοίκους.

Εν τω μεταξύ, οι δυνάμεις του στρατού που βρίσκονται στην Κεφαλονιά σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες στήνουν τις ειδικές σκηνές που θα φιλοξενήσουν τους άστεγους κατοίκους στα γήπεδα του νησιού.

Αν και πρόκειται να βοηθηθούν οι πληγέντες έστω και με αυτό τον τρόπο, οι Κεφαλονίτες δεν παύουν να συνδέουν τις εικόνες αυτές με εκείνες του '53...




Από τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου του Αργοστολίου που θα δοθεί στους πολίτες από αύριο έκανε δηλώσεις ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε μάλιστα τη νέα πτέρυγα χαρακτήρισε «κόσμημα που θα αναβαθμίσει τις παροχές υγείας του νησιού. Στείλαμε ήδη 500.000 ευρώ και θα στείλουμε και προσωπικό. Δεν μπορεί ένα τέτοιο αριστούργημα να μένει κλειστό», ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά με την κ. Βεργωτή που έκανε τη δωρεά για να την ευχαριστήσει.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου