Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σάλος με υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε σε εκπομπή του τον Κασιδιάρη(Βίντεο)

Ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδες, είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή με τον εκπρόσωπο τύπου της ΧΑ.
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία, Θεόδωρο Καρυπιίδη, ο οποίος ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, το Νοέμβριο του 2013.




Την ίδια ώρα ποικίλα σχόλια έχει δημιουργήσει μια ανάρτηση του κ. Καρυπίδη από την 1η Οκτωβρίου μετά τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής όταν έκανε λόγο για «δημ(ι)οκρατία» και όταν σχολίαζε το γεγονός ότι παρά τις συλλήψεις θα εξακολουθήσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού. Έγραφε τότε ο κ. Καρυπίδης:

«Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε... 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος να ζητούν σύγκλιση του οργάνου προκειμένου να επανεξεταστεί η συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου