Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Γαλάζιος "εμφύλιος" στον Πειραιά! Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Γ. Μελάς

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του και η πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Πειραιά, ο Γιάννης Μελάς παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου, με την παραίτησή του να γίνεται δεκτή από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών- Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο και νέος αντιδήμαρχος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος.


 Όλα αυτά μόλις μια μέρα μετά το... ουζάκι του δημάρχου Πειραιά με τον Αντώνη Σαμαρά, σε γνωστό ουζερί στο Πασαλιμάνι, όπου ο πρωθυπουργός εξέφρασε δημόσια τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Μαξίμου στον Βασίλη Μιχαλολιάκο ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Χθες, ο κ. Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του αντιδημάρχου Γιάννη Μελά, ο οποίος ήταν στον συνδυασμό του, είπε ότι σέβεται το δικαίωμα του καθενός να θέτει τη φιλοδοξία του στην κρίση των πολιτών, αλλά και το δικαίωμα των κομμάτων, όσο και αν έχουν αποδυναμωθεί και αποσυνδεθεί από την ίδια την κοινωνία, να θέλουν να επιβάλουν δημάρχους.

Και πρόσθεσε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας θέλει επειγόντως επανίδρυση για να ξανασυνδεθεί με την κοινωνία και τις νέες γενιές.

ΠΗΓΗ newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου