Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κύπρος:Παραιτήθηκαν ΟΛΟΙ οι υπουργοί!!!

Την παραίτηση του υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.
Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου.
Πάντως αίσθηση προκαλεί η ατάκα του προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος πριν από την έναρξη της συνδερίας είπε κατά λέξη στους δημοσιογράφους «Εάν νομίζετε ότι αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Υπουργικού με αυτή τη σύνθεση θα απογοητευτείτε».

Αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. ¨
Εξερχόμενος του Προεδρικού μετά την ολοκλήρωση της σημερινής έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς αν ο ανασχηματισμός θα είναι διευρυμένος ή αν αφορά μόνον του Υπουργούς του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε λακωνικά ότι «σε δεκαπέντε ημέρες θα αποφασίσω τι θα πράξω».
Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, θα υποβάλει μεν την παραίτησή του, αλλά θα παραιτηθεί, επίσης, και από μέλος του ΔΗΚΟ.

ΠΗΓΗ alithia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου