Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο της Κριμαίας(Βίντεο)


Βίντεο: Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο της Κριμαίας
Στη δημοσιότητα δόθηκε το ντοκουμέντο της εισβολής των ένοπλων ανδρών στο κοινοβούλιο της Κριμαίας, στη Συμφερόπολη.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει μία ομάδα στρατιωτών να εισβάλλει στο κοινοβούλιο τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, μετά από μία έκρηξη που σημειώθηκε στο κτίριο.

Οι στρατιώτες είναι πάνοπλοι, αλλά με στολές που δεν φέρουν διακριτικά.


Αυτή η κίνηση ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών, καθώς οι Ουκρανοί καταγγέλλουν ρωσική εισβολή στην Κριμαία.

6.000 επιπλέον Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία
Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας δήλωσε ότι η Ρωσία "πρόσφατα" μετέφερε 6.000 επιπλέον στρατιώτες στην Ουκρανία και ότι ο ουκρανικός στρατός είναι σε κατάσταση συναγερμού στην περιοχή της Κριμαίας.
rosikes-dinameis-660
Κλειστός ο εναέριος χώρος
Μια ομάδων ενόπλων ανδρών κατέλαβε την Παρασκευή τον διάδρομο προσγείωσης στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Σεβαστούπολης, στην Κριμαία, σύμφωνα το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ. Με συνέπεια να κλείσει ο εναέριος χώρος της Κριμαίας, όπως ανακοίνωσε η μεγάλη Ουκρανική αεροπορική εταιρεία Ukrainian International.
304c5d895094bda99adac48c6863e8e3 XL
Να σταματήσει τις μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή της Κριμαίας, καλεί τη Ρωσία η Ουκρανία
Ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ διεμήνυσε ότι η χώρα του δεν θα ενδώσει στις ρωσικές «προκλήσεις στην Κριμαία και αρνείται να δώσει στρατιωτική απάντηση σε αυτές».
Διάγγελμα Ομπάμα
 B2F8DC70D567CBFE303CF835B595A668
Ομπάμα: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν με τη διεθνή κοινότητα στην οποία δηλώνεται ότι θα υπάρξει κόστος για οποιαδήποτε στρατιωτική παρέμβαση στην Ουκρανία»
Σε απρογραμμάτιστη εμφάνιση του στον Λευκό Οίκο, ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για τις εξελίξεις, προειδοποιώντας τη Μόσχα ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε ενδεχόμενη ρωσική στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου