Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εκτός από το ΠΑΣΟΚ… σάλος και στη ΔΗΜΑΡ

Εκτός από το ΠΑΣΟΚ… σάλος και στη ΔΗΜΑΡ
Αμφισβητείται ευθέως ο Φώτης Κουβέλης  
Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ.
Το πραγματικό θέμα που υπάρχει σε σχέση με τον Φώτη Κουβέλη, είναι ότι σειρά στελεχών και βουλευτών της ΔΗΜΑΡ έχουν ξεπεράσει τις γκρίνιες, και βρίσκονται ήδη σε ένα μεταγενέστερο επίπεδο: αυτό των ευθείων βολών κατά του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ, τον οποίον ο Γρηγόρης Ψαριανός έφθασε στο σημείο να τον κατηγορήσει ανοιχτά για την συρρίκνωση των ποσοστών του κόμματος: "Έχουμε δεχθεί σοβαρό πλήγμα .Υπάρχουν ευθύνες που από το 6% βρεθήκαμε στο δύο παρά τέταρτο!" είπε κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Η απουσία μάλιστα του ίδιου όσο και του Βασίλη Οικονόμου από  την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, είναι αποκαλυπτική της αδυναμίας πλέον του Κουβέλη να ελέγξει κάποιους βουλευτές του. Δεν είναι όμως μόνο η συρρίκνωση των εκλογικών ποσοστών της ΔΗΜΑΡ για την οποία τον κατηγορούν.
Είναι και η άρνησή του να συνεργαστεί με τον εγχείρημα της Ελιάς. Αυτοί που τον εγκαλούν για έναν τέτοιον λόγο έχουν δίκιο ή άδικο; Θα το δείξει η εξέλιξη των πραγμάτων. Πίσω όμως από την κριτική που ασκούν στον Κουβέλη για την στάση του απέναντι στο εγχείρημα της Κεντροδεξιάς, υπάρχουν υποψίες από μερίδα των βουλευτών του κόμματος ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.
1791047
Πιο συγκεκριμένα θεωρούν ότι η άρνησή του να συμπράξει με τους "58" και άλλα κεντροαριστερά ρεύματα, δεν επιφέρουν μόνο τον απομονωτισμό της ΔΗΜΑΡ αλλά ότι στο παρασκήνιο κρύβεται ακόμα και κάποιου είδους συμφωνία με την Κουμουνδούρου για προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ! Όσο κι αν παρατραβηγμένο ακούγεται, πάντα πρέπει να κρατάμε για όλα επιφυλάξεις, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που το ρεπορτάζ λέει ότι ο Κουβέλης θα είχε κάθε λόγο να κλείνει το μάτι στον Αλέξη Τσίπρα κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιθυμία του να δει τον εαυτό του Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην θέση του Κάρολου Παπούλια με την στήριξη ΚΑΙ του ΣΥΡΙΖΑ!
Ανεξαρτήτως του αν κρύβεται ή όχι ένα τέτοιο σενάριο πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων της ΔΗΜΑΡ, το βέβαιο είναι ότι ο Κουβέλης έχει αρχίσει να αμφισβητείται από στελέχη του κόμματος τα οποία όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι στην ΔΗΜΑΡ που προεξοφλούν ότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για το κόμμα στις ευρωεκλογές, θα ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου για τον Κουβέλη, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται κάποιοι να ετοιμάζουν ήδη το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση στην μετά- Κουβέλη εποχή...  "Κυριακή κοντή γιορτή"...

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου