Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σοκ στα Γιαννιτσά: 18χρονος μαθητής αυτοκτόνησε πηγαίνοντας να δώσει στις Πανελλαδικές εξετάσεις(Βίντεο)

Σε απέραντη θλίψη βύθισε, το πρωί της Τετάρτης, την κοινωνία η είδηση της αυτοκτονίας ενός 18χρονου μαθητή, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στα Γιαννιτσά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν μαθητής της Γ' Λυκείου και υποψήφιος πανελλαδικών εξετάσεων, ωστόσο, αντί να πάει το πρωί στο σχολείο του, ανέβηκε στον τέταρτο όροφο παρακείμενης πολυκατοικίας και πήδηξε στο κενό.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο 18χρονος ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του για να πάει να δώσει Πανελλαδικές. Ωστόσο δεν πήγε σχολείο του, το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, αλλά στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας, από όπου και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.
Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γιαννιτσών διασωληνωμένος. Δυστυχώς όμως κατέληξε πριν το ασθενοφόρο φτάσει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε η διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ Θεσσαλονίκης Τζίνα Λεπτοκαρύδου.
Η δήλωση της προέδρου του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος
Σήμερα 28-05-2014 το πρωί 18χρονος μαθητής υποψήφιος Πανελλαδικών εξετάσεων ,αντί να πάει στο εξεταστικό κέντρο ανέβηκε σε διπλανή πολυκατοικία και έδωσε τέλος στη ζωή του.
Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου και έγινε η εκτίμηση της κατάστασής του η οποία ήταν σοβαρότατη. Διασωληνώθηκε και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο. Δυστυχώς όμως ο άτυχος ασθενής κατέληξε.
Είχε πολλαπλά τραύματα θώρακος πνευμόνων και άκρων , ανοιχτή λεκάνη, ήταν δηλαδή πολυτραυματίας και είχε μηδενική πίεση. Όταν παραλήφθηκε από τους Ιατρούς του Ιπποκράτειου ήταν ήδη νεκρός.
Δεν έχω λόγια να εκφράσω την μεγάλη μου οδύνη.

Διοικήτρια ΕΚΕΠΥ/ΠΓΒΕ κ. Λεπτοκαρίδου Λακασά Τζίνα
Η αστυνομία πραγματοποιεί τώρα έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.
Πηγή: thestival.gr

ΠΗΓΗ news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου