Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Διακοπές στο όνειρο: Τροπικοί παράδεισοι που πρέπει να επισκεφθείτε πριν γίνουν γνωστοί (Εικόνες)

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι λάτρεις των ταξιδιών έχουν «κουραστεί». Ο παγκοσμιοποιημένος κόσμος μας είναι γεμάτος με τουριστικά αξιοθέατα, υπερεκτιμημένους προορισμούς και τεχνητούς παραδείσους. Ωστόσο υπάρχουν μερικά μέρη που έχουν μείνει ακόμα ανέγγιχτα από την ανθρώπινη επιδρομή και προσφέρονται για ήρεμες διακοπές.
Επισκεφτείτε αυτούς τους ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς τώρα, και μια μέρα θα μπορείτε να λέτε με υπερηφάνεια ότι τους είχατε επισκεφθεί πριν καν γίνουν γνωστοί.

Χοσέ Ιγνάσιο – Ουρουγουάη
Μόνο 300 άνθρωποι ζουν εδώ, αλλά το χειμώνα (δηλαδή το Νοτιοαφρικάνικο καλοκαίρι) η πόλη προσελκύει την αφρόκρεμα της Λατινικής Αμερικής, με πρώτη και καλύτερη την Σακίρα. Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο, Bahia Vik, που ολοκληρώθηκε την Ανοιξη θα κάνει το Χοσέ Ιγνάσιο ένα νέο high class θέρετρο. Επισκεφθείτε το και απολάυστε τις μποέμ μπουτίκ τέχνης και τις αλμυρές μπριζόλες στο La Huella.


Σαν Πέδρο – Μπελίζ
Το Μπελίζ θα γίνει το νεότερο hotspot της Κεντρικής Αμερικής, και όταν συμβεί αυτό, το Σαν Πέδρο θα είναι κορυφαίος προορισμός. Το TripAdvisor το ονομάζει «ανερχόμενο τουριστικό αστέρι» επειδή οι τουρίστες συρρέουν για να καταδυθούν στο Great Blue Hole, το βαθύτερο σημείο της θάλασσας.


Ροατάν – Ονδούρα
Η περιοχή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας κάθε λάτρη των νησιών της Καραϊβικής, γιατί είναι ακόμη αμόλυντη από κρουαζιερόπλοια. Εντυπωσιακοί ύφαλοι με μοναδικά είδη ζωής κρύβονται κάτω από την επιφάνεια του νερού και οι παραλίες είναι πραγματικά μαγευτικές. Ωστόσο επειδή δεν θεωρείται ακόμη τουριστικός προορισμός, οι πτήσεις προς το Ροατάν δεν είναι αρκετά συχνές.


Ζάμπια και Ζιμπάμπουε
Ενα μέρος τόσο όμορφο που δεν έχει αλλοιωθεί από την τουριστική προσέλευση. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο επεκτάθηκε πρόσφατα, δίνοντας σε χιλιάδες διεθνείς ταξιδιώτες ευκολότερη πρόσβαση σε αυτό το φυσικό θαύμα στα σύνορα των δύο χωρών. Οχι πολύ μακριά είναι το Εθνικό Πάρκο Hwange με τεράστιες εκτάσης άγριας ζωής συμπεριλαμβανομένου ενός από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς ελεφάντων στον κόσμο (πάνω από 30.000 ζώα).


Φου Κουόκ – Βιετνάμ
Ενα πανέμορφο και άγνωστο σε πολλούς νησί, δεν έχει καμία σχέση με τον πολυάσχολο Κόλπο Χα Λονγκ, αφού το ήρεμο περιβάλλον με την κοκκινωπή άμμο και τις άδειες θάλασσες αποτελεί ιδανικό προορισμό για ξεκούραση, παρόλο που η περιοχή θεωρείται ακόμη υποανάπτυκτη.


ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου