Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Στο 11770 οι δηλώσεις προς τη ΔΕΗ για καταναλωτές που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης

Στο 11770 οι δηλώσεις προς τη ΔΕΗ για καταναλωτές που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης
Ανακοίνωση – έκκληση σε όσα νοικοκυριά έχουν ανθρώπους που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη και είναι γενικά ευπαθείς ομάδες, εξέδωσε η ΔΕΗ, έπειτα από το νέο περιστατικό διακοπής ρεύματος σε σπίτι ζευγαριού που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, εξέδωσε η ΔΕΗ.
Στην ανακοίνωση, τονίζεται πως όσοι πολίτες έχουν πρόβλημα και πρέπει να συμπεριληφθούν στις ομάδες που έχουν ανάγκη από παροχή ρεύματος, ανεξαρτήτως οφειλών, θα πρέπει να ειδοποιούν στο 11770, προκειμένου ο Οργανισμός να είναι ενήμερος και να μην προβεί ξανά σε τέτοιες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται, πως προχθές μια τετραπληγική γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν της έκοψαν το ρεύμα, ενώ υπήρξε και δεύτερο ίδιο περιστατικό, χωρίς ωστόσο τέτοιες φοβερές συνέπειες, στη Μαγνησία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ:
Σε συνέχεια ενημέρωσης από τη βουλευτή κα Ζέτα Μακρή για περίπτωση καταναλωτή που χρήζει μηχανικής υποστήριξης και δεν είχε υποβάλει αίτηση ένταξης στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών για συμπολίτες μας αυτής της κατηγορίας, η ΔΕΗ ΑΕ ενημερώνει ότι προχώρησε άμεσα μόλις ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο πρόβλημα του καταναλωτή σε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησής του.
Επαναλαμβάνουμε δημόσια έκκληση σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα όσους χρήζουν μηχανικής υποστήριξης να υποβάλουν τηλεφωνική αίτηση στο 11770 προκειμένου να ενημερωθεί η ΔΕΗ και να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου