Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Παγκόσμιος αποτροπιασμός από τον αποκεφαλισμό και δεύτερου αμερικανού δημοσιογράφου(Βίντεο)

O άτυχος δημοσιογράφος είχε παρουσιαστεί από τους τζιχαντιστές στο βίντεο του αποκεφαλισμού του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ - Λίγο πριν αποκεφαλιστεί απευθύνεται στον Ομπάμα: Γιατί πληρώνω με τη ζωή μου το τίμημα για την πολιτική σου;Στον αποκεφαλισμό και του δεύτερου αμερικανού δημοσιογράφου που ήταν όμηρός τους προχώρησαν οι τζιχαντιστές σύμφωνα με το SITE.

Ο Στίβεν Σότλοφ είχε παρουσιαστεί από τους τζιχαντιστές στο βίντεο του αποκεφαλισμού του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.


«Επέστρεψα, Ομπάμα» φέρεται να λέει ο δήμιος του Σότλοφ στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε σε ισλαμικές ιστοσελίδες και συνεχίζει: «Επέστρεψα λόγω της αλαζονικής εξωτερικής πολιτικής σου με το Ισλαμικό Κράτος... Παρά τις προειδοποιήσεις μας». Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι τζιχαντιστές στο βίντεο ακούγονται να απειλούν την κυβέρνηση του Ιράκ να υποχωρήσει από την «διαβολική συμμαχία με τις ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού Κράτους».

«Οργή»  Μπαν Κι-Μουν

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν εξέφρασε την «οργή» του για την εκτέλεση με αποκεφαλισμό ενός ακόμη αμερικανού δημοσιογράφου από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

«Είμαστε όλοι εξοργισμένοι από τις αναφορές που έρχονται από το Ιράκ για τις τρομερές δολοφονίες αμάχων από το Ισλαμικό Κράτος, και τον προφανή αποκεφαλισμό ενός ακόμη δημοσιογράφου» είπε ο επικεφαλής του ΟΗΕ από τη Νέα Ζηλανδία όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.








ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου